resident evil 7

Alig egyetlen hét kellett hozzá, hogy feltörjék a Resident Evil 7 PC verzióját

Kezd egyre kevesebbnek bizonyulni a Denuvo másolásvédelem ereje.

resident evil 7

A Resident Evil 7, mely a hírhedt, és nagyon nehezen feltörhető Denuvo másolásvédelmet használja, még csak egy hete jelent meg.

A Denuvo igazgatója, Thomas Goebl még a tavaly feltört Rise of the Tomb Raider kapcsán nyilatkozta, hogy „nem arra vállalkoztunk, hogy feltörhetetlen másolásvédelmet alkossunk, hanem, hogy nagyon nehezen feltörhetőt. Számunkra az a fontos, hogy a játékok kezdeti eladásai ne essenek áldozatul a feltöréseknek, ami sikerült is.”

Jól mondja. A másolásvédelemnek az a célja, hogy kezdetben ne lehessen feltörni a játékokat x hónapig, így arra ösztönözze a játékosokat, hogy vásárolják meg a terméket. Aki egy kicsit is jártas ebben a világban, az tudja, hogy amit ember levédett, azt ember fel is tudja törni. Ebben pedig Denuvoék nyilván jártasak, hiszen nagyon sikeresnek bizonyult a Denuvo védelem.

Legalábbis eddig annak bizonyult.

A Resident Evil 7 PC verzióját kevesebb, mint 5 nap alatt feltörték.

Ez nem fest túl rózsás képet a hamarosan megjelenő, és szintén Denuvoval érkező játékokról, valamint az sem, hogy a játékosok komoly teljesítmény problémákkal, és egyéb gondokkal találkoznak azoknál a játékoknál, amik a Denuvo védelmet használják.

A Resident Evil 7 PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokon jelent meg.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük