mass effect andromeda

13 nap alatt feltörték a Mass Effect: Andromeda PC verzióját

A Mass Effect: Andromeda a Denuvo védelemmel ellátott játékok következő áldozata.

mass effect andromeda

A Mass Effect: Andromeda PC változatát rekord idő alatt, mindössze 13 nap alatt törték fel. A hír azért fontos, mivel a játékot a Denuvo másolásvédelemmel látták el, mely a játékfeltörések ellen kifejlesztett védelmek zászlóshajója. Ennek ellenére, a Mass Effect: Andromeda a következő olyan Denuvo védelmes játék, melyet meglepően gyorsan feltörtek.

A köztudatba azért tudott berobbanni a Denuvo, mert az ezzel a védelemmel ellátott játékokat olyan sokáig tartott feltörni, hogy egyszerűen nem érte meg vele annyit foglalkozni a cracker csoportoknak. Ennek persze hamar híre ment, és egyre több kiadó kezdte használni, főleg a nagy költségvetésű AAA címeknél.

A Resident Evil 7 januári megjelenéséig a Denuvo elég menőnek számított.

De csak addig, ugyanis a Resident Evil 7-et kevesebb, mint 1 hét alatt feltörték. Micsoda véletlen, hogy a Resident Evil 7 feltöréséért felelős csoport érte el a mostani 13 napos rekordot is, ezúttal a Mass Effect: Andromeda-val.

Törik tehát a jég (értitek, törik 😀 … 🙁 ), de azért van még olyan Denuvo játék, ami tartja magát, mint például a NieR: Automata. Azért hatalmas kudarcnak ne tekintsük a másolásvédelmet, hiszen még mindig rengeteg pénzt ment meg a kiadóknak azzal is, hogy akár pár napig elhalasztja a crackelést.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük