e3 2018

E3 2018 – Milyen bejelentésekre számíthatunk, és mikor

Jövő héten itt az E3 2018, úgyhogy nézzük meg, mikor mivel készül a Sony, a Microsoft, az EA, az Ubisoft, a Square Enix, a Nintendo, a Bethesda, és a többi nagy név is.

Sok nagy kiadó lép színpadra holnaptól, hogy meséljen néhány dolgot.

SZOMBAT, Június 9.

ELECTRONIC ARTS

Mikor: Szombat, június 9. 20:00

Mi: Nagyjából már tudjuk, mire számíthatunk az EA-től. Jobban megismerjük majd az Anthemet, és persze még több anyag jön a Battlefield V-ről. Meglepetésként jöhet esetleg valami Star Wars cím, és mivel az EA-ről van szó, készüljetek sok-sok sportjátékra.

Hol nézhetitek: Az EA élő adásait a Twitch és YouTube csatornákon követhetitek.

anthem

VASÁRNAP, Június 10.

MICROSOFT (XBOX)

Mikor: Vasárnap, Június 10. 22:00

Mi: A Microsoft már piacra dobta a jelenleg elérhető legerősebb konzolt, az Xbox One X-et, úgyhogy az idei E3-on a játékoké lesz a főszerep, konkrétabban a Microsoft három legnagyobb címéjé: Halo 6, Forza Horizon 4 és egy új Gears of War, de vélhetőleg a Crackdown 3 is felbukkan majd.

Hol nézhetitek: A Microsoft adását a YouTubeMixer, és Twitch csatornákon nézhetitek.

HÉTFŐ, Június 11.

BETHESDA

Mikor: Hétfő, Június 11. 03:30

Mi: A Rage 2 és a Fallout 76 tutira ott lesznek, mivel már bejelentették őket, de van még azért a Bethesda tarsolyában más is. A rajongók alig várják, hogy végre felbukkanjon az Elder Scrolls 6, és a Doomnak is már jó pár éve, hogy kijött. Pletykálnak még a Starfieldről, ami egy nyílt világú (univerzumú?) RPG.

Hol nézhetitek: A Bethesda élő adását a Twitch és YouTube csatornákon nézhetitek.

rage 2

DEVOLVER DIGITAL

Mikor: Hétfő, Június 11. 05:00

Mi: Kérdőjeles… valamit biztosan nagyon szeretnének megmutatni, de még ottani számítás szerint is elég későn kapnak színpadi időt, úgyhogy majd meglátjuk.

Hol nézhetitek: A Devolver élő adását a Twitch és YouTube csatornákon nézhetitek.

SQUARE ENIX

Mikor: Hétfő, Június 11. 19:00

Mi: A Square Enix 2015 óta először áll az E3 színpadára. Tudjuk, hogy jön a Shadow of the Tomb Raider, a sokak által várt Kingdom Hearts III-mal egyetemben. A Square Enixnél vannak továbbá még a Marvel univerzumos Bosszúállók jogai is, és az Infinity War-nál nem is kell jobb reklám ahhoz, hogy most mutassák be a játékot is. A Just Cause 4 meglétét már a Steam főoldala is kiszivárogtatta, de lehetséges valami a Life is Strange sorozatból is. Arról pedig csak álmodni merünk, hogy valami új infót kapunk a legendás Final Fantasy VII Remake-ről (vagy a Final Fantasy 16-ról.)

Hol nézhetitek: A Square Enix adását a Twitch vagy YouTube csatornán nézhetitek.

shadow of the tomb raider

UBISOFT

Mikor: Hétfő, Június 11. 22:00

Mi: Az Assassin’s Creed Odyssey-t hivatalosan is bejelentik, vethetünk némi pillantást a The Division folytatásra, és láthatjuk a nemrég elhalasztott, kalózos Skull & Bones-t is, de számítsatok még több Beyond Good & Evil 2-re is.

Hol nézhetitek: Az Ubisoft élő adását a Twitch és YouTube csatornákon nézhetitek.

KEDD, Június 12.

PC GAMING SHOW

Mikor: Kedd, Június 12. 00:00

Mi: Általános PC játékosoknak szóló híreken kívül a PC Gamer egy „minden eddiginél több játékot, még be nem jelentett trailert, és új anyagot” tartalmazó bulit ígér.

Hol nézhetitek: A bemutató a Twitch és YouTube csatornákon nézhetitek.

SONY (PLAYSTATION)

Mikor: Kedd, Június 12. 03:00

Mi: A Sony nem nagyon árul zsákbamacskát. A Death StrandingGhost of Tsushima, Spider-Man, és a The Last of Us Part II is megjelenik majd a vásznakon, és más fejlesztők játékai is bemutatást kapnak, mint például a Destiny 2 új kiegészítője, a Forsaken is. Meglepetések? Lehetnek. Nem bánnánk egy God of War DLC-t, vagy egy új Horizon Zero Dawn-t, a From Software-től pedig egyenesen imádnánk valami újat látni.

Hol nézhetitek: A Sony bemutatóját a Twitch vagy YouTube csatornákon nézhetitek.

 

NINTENDO

Mikor: Kedd, Június 12. 18:00

Mi: Smash Bros. a Switch konzolra. Pokémon a Switch konzolra, Fortnite a Switch konzolra. Metroid Prime 4 a Switch konzolra. Talán egyéb játékok a Switch konzolra. Igen, jól tippeltetek. Főleg Switch-es hírekre és Switch-re bejelentett játékokra számítsatok a japán kiadótól idén.

Hol nézhetitek: A Nintendo Direct adást a Twitch és YouTube csatornákon nézhetitek.

nintendo switch

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük