Dead Space

Ma bepillantást kapunk az új Dead Space korai fázisába

Az EA Motive bejelentése szerint ma mutatnak pár részletet a Dead Space egy „nagyon korai” fázisából.

Dead Space

Az EA Motive bejelentette, hogy augusztus 31-én élő adásban mutatják be az egyelőre fejlesztés alatt álló, új Dead Space játékot, mely a világszerte sikeres horror kaland rebootja lesz.

A Dead Space fiókról tweetelte ki a fejlesztő, hogy megmutatják az újragondolt játék „nagyon korai fázisát.” Az EA Play Live 2021 után ez lesz az első alkalom, hogy több infót kapunk a játékról.

Az élő adás 18:00 órakor kezdődik az EA Motive Twitch csatornáján.

Ha esetleg lemaradtatok volna a bejelentésről, az új Dead Space kifejezetten next-gen konzolokra és PC-re jelenik majd meg. A Frostbite motor által hajtott reboot természetesen modern látványvilágot, továbbfejlesztett hanghatásokat és irányítást ígér.

A játékban Isaacet irányítjuk, akit egy űrhajó, az USG Ishimura javítására küldenek. A mérnök laza napja igen gyorsan felpörög, amikor rájön, hogy ellenséges idegen faj szállta meg a hajót. Szerelme, Nicole megmentése közben, Isaac egyre mélyebbre kerül a hajóban.

Az EA Motive elmondta, hogy bár sok hasonlóságot fedezünk majd fel az eredeti Dead Spaceszel, a remake sok, manapság népszerű eszközt használ majd, hogy felülkerekedhessen a 10 éves alapjátékon. Mike Yazijian művészeti igazgató elmondása szerint azonban nem kell tartanunk a túl sok változástól, ugyanis az „inspirációt a Dead Space eredeti változata adja.” A játékot az Assassin’s Creed Valhalla igazgatója felügyeli, aki alatt számos, veterán Ubisoft fejlesztő dolgozik.

A játékhoz egyelőre nem tudunk megjelenési dátumot, és a stúdió mondathasználata alapján még egy darabig ne is számítsunk rá. A legtöbb, amit a mai adásból remélhetünk, az egy megjelenési dátum.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük