little nightmares

Új trailerrel jelentették be a Little Nightmares megjelenési dátumát

Az egészen egyedi hangulattal rendelkező oldalra scrollozós horror végre megjelenési dátumot kapott.

A Little Nightmares egy független fejlesztők által készített horrorjáték, ami különféle neveken futott, míg végül felkarolta a Bandai Namco, aki megerősítette, hogy a játék április 28-án jelenik meg.

A Little Nightmares-ben Six-et, egy a The Maw névre keresztelt börtönben rekedt kislányt alakítjuk. Küldetésünk, hogy megszökjünk a helyről, miközben különféle ellenfelek szeretnék ezt megakadályozni, főleg úgy, hogy megesznek.

A megjelenési dátumon és az új traileren kívül a Namco azt is elmondta, hogy a játékot elő is lehet majd rendelni, illetve lesz gyűjtői kiadás. A digitális előrendelők egy Madárijesztős Zsákot és egy fejjel lefele fordított Teáscsésze Maszkot kapnak, ami két olyan játékban található tárgy, melyek segítik Six menekülését.

A PC és PlayStation 4 digitális előrendelők megkapják még a digitális zenei tartalmat, és egy PlayStation 4 témát, illetve PC-n háttérképet.

A The Six Edition névre keresztelt gyűjtői változat sajnos csak angliában, a GAME üzleteiben érhető el, de amúgy egy 10cm magas szobrot, egy A3 plakátot, matricaalbumot és a zenei anyagot tartalmazza.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük