injustice 2

Megnyílt az Injustice 2 előrendelői oldal – deluxe és gyűjtői részletek

Megvan, miket kapunk akkor, ha a szokásosnál többet szeretnénk otthagyni az Injustice 2 játékért.

injustice 2

A NetherRealm és a Warner Bros. a brutál jó trailerrel tegnap hivatalosan is útjára indította az Injustice 2 marketing kampányt.

Ezzel együtt, ma elérhetővé vált az előrendelői oldaluk is, amiből megtudjuk, hogy mit tartalmaz a Deluxe és az Ultimate kiadás. Az európai PS áruház még nem listázza a játékot, de a Deluxe változat nagyjából 25.000 Ft-nak megfelelő összeg lesz, és ezért a megjelenésük idején három azonnal letölthető harcost, egy Defender színt, és egy premier kinézetet kapunk.

A Warner elmondása alapján, a premier kinézetek teljesen megváltoztatják majd a harcos kinézetét, új párbeszéd szövegeket és hangot kapnak. A Deluxe változat esetében ez a kinézet a Supergirl-höz jár majd, aki ettől Power Girllé alakul.

Az Ultimate Editionre vágyó játékosok nagyjából 30.000 Ft-os összeggel számoljanak, amibe kilenc, valamikor a jövőben megjelenő hős, két színező csomag (Destroyer és Defender), illetve három premier kinézet tartozik. A kinézeteket Flash, Green Lantern és Supergirl kapják.

A Supergirls kinézet ugyanaz a Power Girl, mint amit a Deluxe kiadásban találhatunk, míg a Green Lanter kinézet John Stewarttá alakítja a harcost. A Flash kinézete egyelőre ismeretlen, de valószínű lehet a Reverse-Flash változat.

A Deluxe változat csak digitálisan vásárolható majd meg, de az alap-, illetve az Ultimate kiadás boltokban is beszerezhető. A Darkseid mind a három kiadásban elérhető, ehhez csak elő kell rendelni a játékot.

Az Injustice 2 májust 16-án jelenik meg PlayStation 4 és Xbox One konzolokon.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük