binding-of-isaac-switch-box

Csodás extrákat tartalmaz a Nintendo Switch-re megjelenő, dobozos Binding of Isaac

A digitális tartalmak világában egy játék már bebizonyította, hogy pár száz megabyte-os termék is kenterbe verheti a millió dolláros költségvetésű nagy címeket.

binding-of-isaac-switch-box

Most ugyanaz a játék bebizonyítja, milyen jó még mindig egy dobozos játékot szorongatni, és olvasgatni az érdekes kis könyvecskéjét. Ez mára kezd, vagy már feledésbe is merült, de a Binding of Isaac most feltámasztja az élményt, ugyanis a Nintendo Switch-re hamarosan megjelenő, minden DLC-t tartalmazó Binding of Isaac dobozos formában is megjelenik, melyhez nagyszerű kis extrákat kapunk.

A 18 oldalas könyvecskében a játék kulcs mechanikáit olvashatjuk, aranyos illusztrációkkal ellátva. Teszi, ami egy kézikönyv dolga, ismerteti a játék alapjait, és úgy tudatja velünk, mire számítsunk, hogy bármiféle spoilert tartalmazzon. Mert az bizony van rendesen az Isaac-ben. Több száz óra játék után is lesznek meglepetések, de ez már egy másik téma. A könyvecske amúgy leplezetlenül egy nagy legenda előtt tisztelet.

[highlight ]Fontos, hogy a könyvecske és a matrica nem lesznek benne a későbbi kiadásokban, csak az első szállítmány tartalmazza, szóval aki nagyon szeretné ezeket, az mindenképp rendelje elő![/highlight]

binding-of-isaac-switch-booklet

A másik érdekesség, amit megkapunk a dobozos változattal, az első képen is látható matricák, amik a játék három karakterét ábrázolják elég jól kidolgozott formában, egy tüzet, illetve kulcsot és arany ládát.

 

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük