The Last of Us Part 2

Júniusban érkezik a The Last of Us Part 2

Új megjelenési dátumot kapott a The Last of Us Part 2.

The Last of Us Part 2

Nemrég még arról szóltak a hírek, hogy a The Last of Us Part 2 megjelenése a COVID-19 okán bekövetkezett logisztikai problémák miatt nem lőhető be. A Sony attól félt, hogy nem lesz képes teljesíteni a fizikiai példányok leszállítását.

Most viszont úgy tűnik, a cég mégis bevállalja a kockázatot. A Final Fantasy 7 Remake hasonló cipőben járt, és annak ellenére, hogy idő előtt a boltokba került, a játék nagyszerűen teljesített.

A The Last of Us Part 2 új megjelenési ideje június 19.

Nyilván az egyik legérzékenyebb pont, amit egy ilyen játéknál a fejlesztő védeni akar, az a történet idő előtti kiszivárgása. Mivel ez már online megtörtént, így tök mindegy, hiszen aki akarta, már úgyis utánajárt, így mostmár csak az a fontos, hogy minél hamarabb a polcokra kerüljön a játék.

A stúdió twitteren osztotta meg ezzel kapcsolatban a gondolatait: “Tudjuk, hogy az elmúlt pár nap nektek is nehéz volt,” írja a csapat. “Hasonlóképp érzünk. Nagyon csalódottak vagyunk, hogy megjelenés előtt kikerült a játékból származó anyag. Tegyetek meg mindent, hogy elkerüljétek a szpojlereket, és arra kérünk mindenkit, hogy másnak se lőjön le a játékból semmit.”

“Hamarosan nálatok lesz a The Last of Us Part II. Mindegy mit hallottatok, vagy mit láttatok eddig, az élmény megéri majd.”

A játék megjelenése, illetve a járvány elvonulása után az HBO elkezdi a munkálatokat a The Last of Us TV sorozaton is.

A játék elég masszív méreteket ölt egyébként. Két lemezen érkezik majd, illetve a Naughty Dog a többjátékos rész helyett ezúttal a történetbe fektette a plusz időt.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük