Megvan, milyen újdonságokkal bővül a Legend of Zelda: Breath of the Wild a DLC pack 1 csomag után

Megtudtunk minden részletet az első Zelda DLC tartalmáról.

A The Legend of Zelda: Breath of the Wildhoz két DLC csomag is érkezik, melynek első része nyár környékén jön.

A Nintendo a mai napon részletesen közölte, mire számíthatunk az első csomagtól.

Az első izgalmas részlet a Trial of the Sword. Ez egy 45 szobás kihívás, melyben hullámokban jönnek az ellenfeleket. Kezdéskor sem fegyver, sem pedig más felszerelés nem lesz nálunk, azonban ha sikerül legyűrnünk az akadályokat, a végén „felébred a Master Sword igazi ereje.”

Akik szeretnék tudni, Hyrule mely területeit nem fedezték még fel, azok örülni fognak a Hero’s Path módnak, mely megmutatja az elmúlt 200 órában bejárt utunkat. A lényeg ugye, hogy megtudjuk merre jártunk már, így a még kihagyott területekre visszatérhetünk.

Amennyiben azok közé tartozol, akik már mindent láttak, mindent megcsináltak, akkor sok sikert a Hard Mode-hoz, melyben az ellenfelek életereje folyamatosan visszatöltődik, így gyorsan meg kell őket ölni. Az erejük pedig egy fokkal nagyobb, mint az alapjátékban. Példaként, a Blue Bokoblin nehézsége a Hard Mode-ban a Red Bokoblinnal lesz egyenlő. Ezen kívül a levegőbe is kerültek ellenfelek és ládák.

A felfedezést megkönnyítendő, megtalálhatjátok a Travel Medallion-t. Ezt használva helyszíneket regisztrálhatunk a térképen, és gyors utazással oda juthattok.

Ezeken kívül jön egy csomó új felszerelés. Nyolc új kincsesládát találhattok, melyekben régebbi Zelda címek ruháira lelhettek. Ilyen például a Majora’s Mask, Midna’s Helmet, Phantom Armor and Tingle’s Outfit melyekről alább láthattok képeket.

Egy kilencedik ládában a Korok Mask-ot találhatjátok meg, ami segít levadászni a maradék Korokot, ami ugye elég brutál kihívás, mivel több, mint 900 van belőlük. Amennyiben hordod a maszkot, az remegni kezd, ha egy Korokhoz közel vagy.

A Zelda: Breath of the Wild DLC Pack 1 megjelenési idejét még nem tudjuk, és kizárólag az Expansion Pass részeként lesz elérhető, mely tartalmazza majd a 2017. telén megjelenő második DLC csomagot is.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük