The last guardian

Mozikban mutatták be a The Last Guardian új trailerét

Új videót kapott a The Last Guardian, mely múlt héten debütált az amerikai mozikban.

A kissé rövid, de annál impozánsabb videó mellett Fumito Ueda kreatív igazgató mesél arról is, mi ihelette őt Trico, a hibrid kisfiú megalkotása során.

„Trico egy macska, kutya és madár keveréke,” meséli Ueda. „Természetesen ez számomra jelentést hordoz. Olyan otthonban nőttem fel, ahol sok állat volt, és csodálatos emlékek fűznek hozzájuk.

Trico megalkotása során nem nyúltam semmilyen konkrét példához, hisz ilyen lény ugye nem létezik. Mindent gyerekkori emlékeimből merítettem, abból ahogyan én viselkedtem az állatokkal, és ahogyan ők viselkedtek velem.”

the-last-guardian

Trico életre keltése Ueda szerint a játékfejlesztés egyik legőszintébb pillanata.

„A viselkedése, és minden, amitől ő Trico. Tulajdonképp egy olyan lénybe leheltünk lelket, mely nem is létezik. Egy teljesen új karaktert alkottunk, mely nagyon nehéz munka,” meséli.

Egy olyan érdekes részletre is fény derült, mi szerint a The Last Guardian ugyanabban az univerzumban játszódik, mint az Ico és a Shadow of the Colossus, de erről többet nem árultak el, inkább a játékosra bízzák.

„Mindenkinek más a kapcsolata az előbb említett két címmel, így nem szeretnénk beleszólni senkinek a képzeletébe, a játékosra bízzuk a dolgot.”

Hihetetlen, de a The Last Guardian három hét múlva, december 6-án jelenik meg.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük