Ghost of Tsushima Director's Cut

Trailert kapott a Ghost of Tsushima: Director’s Cut

Videón láthatjuk a Ghost of Tsushima: Director’s Cut új terülét, az Iki szigetet.

A Ghost of Tsushima: Director’s Cut keretein belül a játékhoz érkezik egy új történeti kiegészítő is, mely Iki szigetén játszódik.

Új területet fedezhetünk fel és idegenekkel találkozhatunk, melyet a külön ehhez a kiegészítőhöz megalkotott küldetések tesznek majd teljessé.

Az új tartalom révén, Jin rájön, hogy a mongol törzsnek sikerült megvetnie lábát Iki szigetén. A törzs követőit egy sámán, Ankhsar Khatun, a „Sólyom” vezeti, aki egyben a „lelkek pásztora” is.

Az új fenyegetés miatt, Jinnek szembe kell néznie régi félelmeivel, és újra át kell élnie a múltban elszenvedett megrázkódtatásokat, mialatt még mélyebbre ás a Szákáj klán múltjában.

Iki szigete már évszázadok óta a szamurájok fennhatóságán kívül működik, így a terület tele van útonállókkal és bűnözőkkel. Jinnek nem sok esélye lesz egymaga felvenni a harcot a mongolok ellen, így elég különös szövetségek segítségével próbál majd felülkerekedni Khatunon, és annak seregén.

Az Iki szigetén játszódó történeti kiegészítő a Ghost of Tsushima Director’s Cut részét képezi majd, mely augusztus 20-án jelenik meg.

A Director’s Cut már előrendelhető PlayStation 5 konzolra €79.99-ért, PlayStation 4-re pedig €69.99-ért. Amennyiben már megvan a Ghost of Tsushima PS4-re, úgy a Director’s Cut ára €19.99 lesz.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük