Mindenki ingyen játszhat a Guild Wars 2-vel egy egész héten át

A Guild Wars 2 havidíj mentes megoldása, zseniális skillrendszere, animációi és festői környezete potenciálisan az egyik legjobb MMO-vá tehette volna a játékot, azonban jött az end-game, ahol loot helyett csak tokeneket farmolhattunk, hogy aztán tök ugyanolyan statokkal rendelkező geart váltsunk ki belőlük, amik ugyan brutál jól néznek ki, de semmi egyebet nem nyújtottak.

Bár a játékot nagyon korrekt módon fejlesztik, folyamatosan érkezik az új tartalom, a világot megváltoztató történetszálak, ez az endgame rendszer rengeteg játékosnak nem tetszett, így a Guild Wars 2 nem tudott az igazán nagyok közé emelkedni.

Nekem is ugyanez a problémám, a Guild Wars 2 a kedvenc játékom volt a kezdetektől kezdve, és a World of Warcraft óta ez volt az első MMORPG, aminek minden percét élveztem. Aztán jött az end-game és velem is az történt, mint sok más játékossal.

Mindezektől függetlenül, most egy héten át mindenki kipróbálhatja a játékot és kétlem, hogy lenne olyan fantasy és MMO kedvelő játékos, akinek ne jönne be a csodás környezet és a játék megoldásai.

Az akció szeptember 25-től október 1-ig érhető el, regisztrálni itt lehet.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük