Wildstar

Itt a Wildstar vége – lelövik a szervereket

Az NCSoft két hónapon belül lelövi a sci-fi MMORPG Wildstar szervereit, ám előtte kedveskedik néhány dologgal a rajongók számára.

Wildstar

Sajnos a Wildstar is követi az elmúlt évek sok MMORPG játékát. A szervereket lekapcsolják.

„Megjelenéskor a Carbine csapata egy mély, lebilincselő és csodálatos játékot varázsolt a monitorok képernyőire az univerzum legjobb bolygóján,” írja a Wildstar Online.

„Megtiszteltetés volt megosztani veletek ezeket a kalandokat az elmúlt négy évben. Sajnálatos módon, ahogyan már hallhattátok, a kalandoknak most vége szakad. Sosem könnyű búcsút mondani valaminek, főleg akkor, ha az oly sokat jelent számunkra – a WildStar szolgáltatásainak azonban 2018. november 28-án vége szakad.”

A fennmaradó időben a rajongók mindenféle játékbeli jutalmakat kapnak, illetve a zárásig minden héten lesz valami szezonális esemény.

Az új frissítés kikapcsolja a mikrotranzakciókat, és megnövekszik a loot drop. A július 1. után tett vásárlások összegét visszafizetik.

A korábbi World of Warcraft veterán fejlesztők sci-fi MMORPG játéka, a Wildstar 2014-ben jelent meg. A kezdetekben havidíjas előfizetéssel elérhető játék később free-to-play modellre váltott.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük