Megérkezett a World of Warcraft 7.1-es frissítése, a Return to Karazhan

A Legion megjelenése óta a Return to Karazhan az első nagyobb frissítés a World of Warcrafthoz.

Új raidek, PvP változások, továbbgörgetett sztoriszál várja a Horda játékosokat! Mert a horda a legjobb…

Nézzük a legfontosabbakat.

Új Karazhan Mythic Dungeon: Egy új, 5 fős, 8 boss-os mythic élmény, már ismerős kihívásokkal és egy új sztoriszállal a híres Operateremből.

Trial of Valor

Odyn és Helya meséjébe bonyolodhatunk bele még jobban egy 3 fős raid során, mely az Emerald Nightmare és a hamarosan érkező Nighthold raid összekötő sztorija. A raid Normal és Heroic szintjei november 8-án válnak elérhetővé, míg a Mythic és Raid Finderes változatok november 15-től választhatóak.

Új Kalandok a Broken Isles-on

Suramar heroikus története is folytatódik a 7.1-es patchben, mely egészen kilenc héten át bontakozik majd ki új küldetéssorozatokkal, mely végén a Nighthold raid vár. A questsorozatot azért is érdemes követni, mert a játékos egyre közelebb kerül vele az új Arcanist’s Manasaber hátashoz.

  • Új Helarjar World Questek – A küldetések a Broken Isles-on bukkannak fel, hogy véget vethessünk Helya tetteinek
  • Új invázió a Broken Isles partjai mentén – Felbukkannak a Falcosaurok, melyek az új First Aid és Cooking receptekhez szükséges Falcosaur tojásokat és Falcosaur tollakat dobják

Új ritka petek Ulduar, Trial of the Crusader és Icecrown Citadel területein. Térj vissza Alcaz Szigetére, hogy mindenféle kinézeteket oldj fel a petek számára, illetve megszerezhetsz egy elektromos kulcsot, mellyel a Hunterek aktiválhatnak egyet a három Arachnodrone mechanikus pókból, hogy aztán megszelídítsék azt.

PVP frissítések

A PvP-nél elérhető Artifact Powert megnövelték a 7.1-es patchben.

Az napi első Random Battleground győzelemért járó Honor jutalmat már a Skirmish, 2v2 Arenák, 3v3 Arenák, és a Rated Battleground is adják, illetve ezek adnak egy nagyobb Artifact Power bónuszt is.

A frissítéssel kapcsolatban bővebb információ a World of Warcraft hivatalos weboldalán találhatsz. A témákat kategorizálva találod.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük