Overwatch ingyenes hétvége

December 1-én indul az Overwatch 3. évada

Az Overwatch Season 3 december 1-én veszi kezdetét, jelentette be a Blizzard.

Ez csak egy héttel van később, mint ahogy a második évad november 24-én éjfélkor bezárul. Ez már annak az eredménye, hogy a közösség rövidebb szünetet szeretett volna az évadok közt. A Blizzard ezúttal is változtat egy-két dolgot a következő versenyszezonra, de olyan drasztikus módosítások nem történnek majd, mint ami a játékosok az első és második évad közt tapasztalhattak.

A Battle.net fórumokon, a játék vezető tervezője, Scott Mercer magyarázta, hogy a Blizzard nem fogja szezonok közt teljesen resetelni a  skill ratinget.

„Ha mindenki Skill Ratingjét (SR) a nulláról indítanánk az új szezonkor, akkor mindenki összekerülne mindenkivel, a kezdő a profival is, ami borzasztó meccsekhez vezetne, mire a rendszer végre belőné mindenkinek a helyét újra,” írja.

„Emiatt, nem fogjuk a SR-t resetelni, mikor elindul a szezon, hanem a korábbi szezonban elért SR-t vesszük alapul. Inkább afelé hajlunk, hogy fair rendszert alakítsunk ki, mintsem hogy mindenki új lappal induljon.”

Szóval lesznek változások, és sokan más osztályban találhatják magukat, mint amire számítanak.

„Ezen kívül finomhangoljuk is majd az SR-t, ami azt jelenti, hogy kezdéskor kicsit hátrébb állítjuk.

„Ez a változtatás azt jelenti, hogy a játékosok nem ugyanott fognak kezdeni, mint ahol a Season 2-ben végeztek, viszont a nyertes meccsek után kapott SR jóval nagyobb lesz a szezon kezedetekor. Miután elég meccset lejátszottál a meccsek után kapott és vesztett SR mennyisége visszaáll a rendes kerékvágásba.

 

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük