Throne and Liberty

Throne and Liberty – Az Amazon egy újabb sikeres koreai MMO-t hoz nyugatra

Az Amazon Games újabb koreai MMORPG-t hoz el a nyugat országokba (és Japánba).

Throne and Liberty

Ezúttal a Throne and Liberty a kiszemelt. A harmadik nézetű, elképesztő látványvilággal rendelkező akció MMO hatalmas sikernek örvend Koreában.

A játék 2023-ban jöhet, de pontosabb információ még nincs.

Az Amazon Games vezérigazgatója, Christoph Hartmann az alábbiakat írja a hivatalos sajtóközleményben: “az NCSoft számos, régóta népszerű online játékért felelős, így nem csoda, hogy a Throne and Liberty egyike napjaink legkedveltebb MMO-jának.”

Az NCSoft mostanában valóban egész jó forrás a koreai MMO-khoz. A Blade and Soul, Guild Wars és a Lineage is egész jól szerepel mind a koreai, mind pedig a nyugati közönség körében. Az Amazon nyilvánvalóan szeretné megismételni a Lost Ark sikerét, ami a megjelenéskor hatalmas siker volt.

Az Amazon Games több vasat is tart a tűzben, hiszen érkezik egy másik MMORPG is a Bandai Namco műhelyéből, a Blue Protocol. Ezen kívül nem csak MMO-kra lehet számítani: érkezik egy új Tomb Raider, és a Disruptive Games egy teljesen új játéka is az ő gondozásukban jelenik meg.

Sok izgalmas téma van tehát a csőben, de azért ne felejtsük el, hogy az Amazon Games próbálkozásai eddig nem mindig voltak tökéletesek.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük