World of Warcraft: Battle for Azeroth megjelenés

Szerdán élesedik a World of Warcraft: Battle for Azeroth előzetes frissítése

Szerdától már elérhető a World of Warcraft: Battle for Azeroth előtt bevezetésre kerülő néhány újítás és változtatás.

A Blizzard bejelentette, hogy a World of Warcraft: Battle for Azeroth előtti frissítés július 18-án, szerdán kerül fel az éles szervekre. A frissítés által elérhető újdonságokat a stúdió egy „Túlélési Útmutató” megtekintése során ismerhetjük meg.

World of Warcraft: Battle for Azeroth előtti frissítés tartalma

  • Battle for Azeroth Karakterosztály Frissítések: Az új frissítés jelentős változtatásokat hoz a karakterek részére. Az átalakított képességeket a játékosok már most elkezdhetik használni, hogy a kiegészítő megjelenésére ez már ne okozzon fejtörést.
  • War Mode és más PvP Frissítés: A frissítésben már elérhető lesz a War Mode, melyet a játékosok ki/be kapcsolgathatnak Orgrimmarban, vagy Stormwindben. Amennyiben a lehetőség be van kapcsolva, úgy a játékosok a világban bárhol, és bármikor kezdeményezhetnek pvp harcot, és persze egyúttal számítaniuk kell arra, hogy más játékosok hasonlóképp cselekednek. Ezzel együtt számos újítás éri a Honor rendszert is.
  • Szervereken Átívelő Közösségek: A játékosok más szerveren játszó játékosokkal együtt is alkothatnak már közösségeket. A frakciód más játékosaival így még könnyebb lesz együtt harcolni, és tartani a kapcsolatot.

A Battle for Azeroth kiegészítőt előrendelő játékosok 110-es szintű karakter boostot kapnak, és lehetőségük lesz választani egyet az első négy Allied Raceből.

A Battle for Azerothban számos új játszható faj lesz, melyek mindegyik egyedi faji képességgel rendelkezik, a szintkorlát 120-ra emelkedik, megváltoznak a professionök, hat teljesen új zóna kerül a játékba World Questekkel, és persze jönnek új raidek és dungeonök.

A World of Warcraft: Battle for Azeroth augusztus 14-én jelenik meg PC-re.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük