Overwatch dolgokat oldhatunk fel hamarosan a Heroes of the Stormban

A BlizzConon bejelentették, hogy új hősök és brawl érkezik a Heroes of the Stormhoz, illetve Overwatch-csal kapcsolatos dolgokat is feloldhatunk a Blizzard MOBA-jában.

Az első bemutatott hős a World of Warcraft egyik ikonikus alakja, King Varian Wrynn, High King of the Alliance. A HotS-ban közelharci hősként jelenik meg, azonban a talentek révén olyan módon alakíthatjuk, hogy ő lett a játék első több-osztályú hőse.

A Nexusba érkező második új karakter Ragnaros, the Firelord, aki természetesen tűzzel kapcsolatos képességet tud. Meteor, Sulfuras, lávahullámok. Ragnaros képes felerősíteni egy Fort-ot, vagy Keepet, saját magát toronnyá alakítja, és új képességeket kap.Az aszimmetrikus pályán a támadó csapat ágyúgolyókat gyűjt hogy szétlője a szellemkalóz hajóját.

A két hősön kívül, a Blizzard bejelentette a Heroes of the Storm új brawlját, a Blackheart’s Revenge-t.

A védekezőknek el kell juttatniuk Blackheart hajóját, és kiiktatni az ágyúgolyó cipelőket, hogy ezzel segítsék a csapatot eljutni a támadók bázisára és elpusztítani azt.

A Blackheart’s Revenge jövő héten jelenik meg, míg Varian november 15-én, Ragnaros pedig decemberben jön.

A Heroes of the Storms Nexus Challeng eseménye november 15-től egészen január 4-ig tart majd. A játékosok barátaikkal együtt oldhatnak fel számos lootot a HotS-hoz és Overwatchhoz.

Ranked, Unranked Draft, Quick Match, vagy Co-op vs A.I. módokban kell lejátszani 15 Heroval meccseket mielőtt az idő lejár. A játékosok feloldhatják az Oni Genji kinézetet, sprayt és ikont az Overwatchoz, illetve Zarya és Oni Genji Portrét a Heroes of the Stormhoz.

30 meccse lejátszása után  a játékosok megkapják Auriel, Greymane, Kerrigan és Li-Ming hősöket a Heroes of the Stormban. A jutalmak közt szerepel még az Orochi Hovercycle mount és 30 napos Stimpack is.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük