final fantasy 15

A februári frissítéssel 60fps támogatást kap a Final Fantasy 15 PS4 Pron

Az új frissítéssel végre 60fps képfrissítéssel élvezhetik a PlayStation 4 Pro tulajok a Final Fantasy 15-öt FullHD felbontáson, és ízelítőt is kaptunk az Episode Gladio és Episode Prompto DLC-ből.

Az új infók alapján kiderült még, hogy a karakterek szinthatára 120-ra nő, és a jelenleg 99-es szinten tanyázó játékosok nem kapnak addig XP-t, amíg a frissítés nem válik aktívvá.

Csakugyan a február 21-i frissítéssel érkezik a Chocobo utazás közben hallgatható Zenelejátszó is, és a tárolható képek száma 50-re nő.

Jönnek még ezen kívül a szuperhős témájú exosuit kinézetek is, de ezekre egy kicsit várni kell, ugyanis az SCG Power Rangers LLC állítása szerint a ruhák túlzottan hasonlítottak azokra a ruhákra, amiket a Power Rangerek hordanak ( – mert, nem ez lenne a lényeg?? -.- )

A csapat azon is dolgozik, hogy a Regaliat a megszabott utakon kívül is vezethessük. Ezért a videóban pörgessetek az 50:33-hoz.

Az Episode Gladiolus március 28-án jön, és az infók szerint egy mellékkarakter, Cor Leonis csatlakozik majd hozzá. Az Episode Promptot júniusra várhatjuk.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük