the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild

Az első Zelda: Breath of the Wild kritika az Edge magazintól érkezett, és maximum pontszámot kapott

Bár a legtöbb kritika csak március 2-án esik majd be, az Edge magazin Zelda: Breath of the Wild 10-es pontszáma azért sejteti, hogy elég jó lett

Zelda Breath of the Wild

Az Edge magazin következő számában található beszámoló alapjául a Wii U és Switch verziók szolgáltattak, szóval a 10-es pontszám valószínűleg mindkettőre vonatkozik.

Az ismertető taglalja a szentélyeket, szörnyeket, harcot is, de semmit sem fogok ide leírni, mert szpojleres a téma, viszont akit érdekel a kritika, az a pár imgur linken keresztül elolvashatja.

A játékról szóló párszavas gondolatok is beszédesek:

  • “Lenyűgöző, mennyire jól tud kinézni egy ilyen játék még kis képernyőn is.” – Glixel
  • “Masszív, kihívásokkal és csodákkal teli” – Gamespot
  • “A Breath of the Wild egy igazi túlélő játék” – IGN

Két dolgot kiemelhetünk az Edge ismertetőjéből, mégpedig a játék hosszát, és hogy hogyan fut Wii U konzolon.

A beszámoló szerint a játék fő történetszálának végigjátszása nagyjából 20 órát vesz igénybe. Ehhez hozzáadhatunk még jó pár órát a többi tartalom miatt.

A Wii U-n tapasztalt fps nem stabil, vannak néhol döccenések, de ezek főleg csak a nagyon sűrű történések közepette vehetők észre, például heves viharokban, de szerencsére sosem akkor, amikor számítana.

Dokkolt állapotban a játék a nagy kijelzőn fut. Ilyenkor a The Legend of Zelda: Breath of the Wild 900p felbontást csikar ki magából, míg hordozható állapotban 720p a felbontás. A Wii U verzió mindkét esetben csak 720p felbontásra képes.

 

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild március 3-án jelenik meg Wii U és Switch konzolokra.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük