mass effect andromeda

A felfedezés nagyon fontos részét képezi majd a Mass Effect: Andromedanak

Új Mass Effect: Andromeda videó érkezett a BioWaretől, melynek középpontjában a felfedezés áll.

A fő történetszál mellett, az Mass Effect: Andromeda számos világot kínál felfedezésre.

A Helius Cluster például az egyik, melyen a játék fő történései zajlanak. A területe az Andromeda Galaxisban található, melynek számos más csillagrendszer is tagja. Ezeket a csillagrendszereket a galaxis térképén láthatjuk és látogathatjuk meg. A Tempest ablakain keresztül a galaxisban bárhol megtekinthetjük valós időben a bolygókat, csillagokat, még az űrszemetet is.

Az Andromeda Galaxis több száz bolygóján landolhatunk, és fedezhetjük azokat fel. Minden egyes bolygónak saját története, karakterei és kihívásai vannak.

A videóban, a Bioware Elaaden sivatagi bolygóját látogatja meg, melynek lakosai a Kroganek, és kicsit bizalmatlanok Ryderrel és csapatával.

Elaaden az egyik olyan bolygó, melyet fejleszthetünk, de elég veszélyes is, ugyanis a felszínen extrém hőség és szárazság uralkodik. Ezen azonban segíthetünk.

Ehhez ugorjunk be a Nomadba és fedezzük fel a felszínt. Minél többet segítünk, annál kellemesebbé válik a bolygó. Ezzel együtt megszerezhetjük a Kroganek bizalmát is, és őrhelyeket helyezhetünk el, valamint fejleszthetjük a Nexust is. Az utóbbi eléréséhez 40%-os élhetőségi rátát kell elérnünk a bolygón.

A felfedezés Viability pontokhoz juttat majd minket, amik a Nexus fejlesztéséhez kellenek majd, ami az Andromeda hatalmas űrállomása. Minél több fejlesztést hajtasz végre, annál több álomba került lakost ébreszthetsz fel. Néhány karakter különféle bónuszt ad Rydernek és csapatának.

Katonai személy felébresztésével harci bónuszokhoz jutunk, kutatókkal fejlesztési előnyhöz, kereskedőkkel pedig az adás-vételnél járunk jól.

Amennyiben ez még nem lenne elég, az Andromeda világán számos ősi kincs található, melyek felkutatása komoly kihívás lesz.

A Mass Effect: Andromeda PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokon jelenik meg.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük