Vampire: the Masquerade - Bloodlines 2

Jövőre érkezik a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

A World of Darkness RPG egyik legnagyobb kedvence, a Vampire: The Masquerade 2020. márciusában visszatér a képernyőkre.

A Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 egy alternatív Seattleben játszódik, a történetet pedig Brian Mitsoda, az eredeti játék narratív tervezője írja.

A Hardsuit Labs által fejlesztett Bloodlines 2 vámpírrá válásunk elején kezdődik, utunkat pedig politikai cselszövések és ellenséges környezet határozza meg.

A Bloodlines 2 már előrendelhető Steamen, a Paradox Áruházban, a GOG-on és az Epic Games Storeban.

Az alapjáték 59,99 euró, a deluxenak megfelelő Unsanctioned Edition 69,99 euró, míg a prémiumnak megfelelő Blood Moon kiadás 89,99 euró áron vásárolható meg.

A Blood Moon kiadás tartalmazza a Season of the Wolf season pass-t az összes DLC-vel.

“Az a célunk, hogy azon az úton haladjunk tovább, mely a Bloodlines-t egyedivé tette – sötét hangulat, atmoszféra és feketehumor. A rajongók imádni fogják, ami a Bloodlines 2-ben történik,” meséli Mitsoda.

Vampire: the Masquerade - Bloodlines 2

A Bloodlines 2 olyan akció RPG lesz, melyben a játékosok teljesen szabad kezet kapnak, azt csinálnak a környezetben, amit akarnak, komoly döntéseket hozhatnak, melyeknek rájuk vonatkozó hatásai vannak.

Az RPG címkét nem csak úgy ráragasztották. Valóban igen mélyen lehet majd módosítani a karakterünket, lesz egy csomó képesség és fejleszthető cucc.

A Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 megjelenési ideje 2020. márciusa.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük