Vampire: the Masquerade - Bloodlines 2 Brujah

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 videón az első klán, a Brujah

A Paradox bemutatta az első Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 klánt, a Brujah-t.

A Brujah lesz az egyike azoknak a klánoknak, melyekhez a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2-ben csatlakozhatunk.

A Brujah a sötét világ egyik legkeményebb klánja, akik a fizikai erőfölényt mindenek elé helyezi. Főleg olyan klubokban fordulnak elő, ahol gyakoriak a fogadásos verekedések.

A Bloodlines 2-ben a Brujah klánhoz való csatlakozással két új diszciplínát tanulhatunk meg, a Potence (Őserőt), és a Celerity (Gyorsaságot.)

Vampire: the Masquerade - Bloodlines 2 Brujah

Bloodlines 2 – Brujah klán diszciplínák

A Potence a Brujah-k élőholt testét nyers, elemi erővel tölti meg.

  • Fist of Caine – A Potence első aktív képességével a Brujah-k olyan hatalmas ütést mérhetnek, mellyel képesek áttörni a falakat, végtagokat leszaggatni és az ellenfeleket a levegőbe repíteni.
  • Earthshock – A második aktív képességgel egy hatalmasat zúzunk a földbe, mely lökéshullámokat okoz a játékos körül. Az Earthshock sebzést okoz, és földre löki a közelben levőket. Fejlesztésekkel még a földet is beszakíthatjuk, a hatalmas repedések pedig az ellenfelek felé haladva további sebzést okoz.

A Celerity a Brujah-knak minden képzeletet felülmúló gyorsaságot ad, így még gyorsabb ütésekre és kitérésekre lesznek képesek.

  • Unseen Storm – az első aktív képességgel olyan gyors kitérésre leszünk képesek, amik a szemnek láthatatlanok. Ezen kívül, azok a karakterek, akik ennek a képességnek az útjába kerülnek, a földre kerülnek.
  • Accelerate – a második aktív képesség olyan gyorssá teszi a Brujah-t, hogy minden körülötte mozgóképpé változik. Fejlesztésekkel a gyorsaságot még tovább növelhetjük.

A Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 jövőre érkezik PC-re és konzolokra.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük