persona 5

Közeleg a Persona 5, itt az új videó

Tipikus, japán érzésű trailert kapott a hamarosan megjelenő Persona 5. Funky, meg minden VoHiYo

A palotákba belopódzáson kívül rövid betekintést kapunk a Persona 5 harcrendszerébe. A játék kinézete zseniális, már csak ezért érdemes lesz bámulni a képernyőt.

A Persona 5 áprilisban jelenik meg PlayStation 4 és PlayStation 3 konzolra is. A japán változatról szóló értékelések elég összetett játéknak írják le. A játékot a fejlesztő, az Atlus a következőképp írja le:

A Persona 5 egy belső és külső viszályokkal küzdő fiatal csapat életéről szól, akik kettős életet élnek. Az egyik, a tipikus hétköznapi, iskolába járó élet – órákra járnak, szórakoznak, dolgoznak. Ezen kívül azonban fantasztikus kalandoknak is részeseivé válnak, ahogyan földöntúli erejüket használva belépnek más emberek szíveibe. Az erőt a Persona adja, ami „önmagunk” jungi változata. A játék hősei felismerik, hogy a közösség arra kényszeríti az embereket, hogy álarcot hordjanak, amivel képesek védekezni belső sebezhetőségeik ellen. A hősök, belső erejüket felébresztve azok segítségére sietnek, akiknek szükségük van rá. A Fantom Tolvajok célja, hogy mindennapjaikat megváltoztatva képesek legyenek a modern kor által viselt álarcokon keresztül tekinteni a világra.

 

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük