Ott vagyunk YouTube-on is. Kattints a friss videókért!
Cyberpunk 2077 játékmenet demo

Újabb bírósági per elé néz a CD Projekt RED a Cyberpunk 2077 miatt

A CD Projekt reagált egy újabb bírósági perre.

Cyberpunk 2077 játékmenet demo

Az Egyesült Államokban ismét bírósági peres eljárást indítottak a Cyberpunk 2077 ügyében a CD Projekt RED ellen.

Még csak január van, de idén ez már a második eset, hogy a CDP reagál az ellene Amerikában benyújtott perre.

A CD Projekt RED befektetői oldalán található cikk a tavaly decemberihez hasonló esetről szól. A kereset szerint a cég félrevezette a befektetőket, mikor beszámolt arról, hogy a játék milyen állapotban van az előző generációs konzolokon.

“A Cég komoly intézkedéseket tesz majd, hogy megvédje magát az efféle vádakkal szemben,” reagált a CD Projekt. Miután bocsánatkérő üzenetben közölték a játékosokkal, hogy a PS4-et és Xbox One-t érintő gondok nagy részére a tesztek során nem derült fény, a Bloomberg jelentése gyorsan meg is cáfolta a csapatot. A jelentés szerint ugyanis meg sem születtek azok a tesztek, melyekre a kiadó hivatkozik. Állítják továbbá, hogy a vezetőség igenis tudatában volt annak, milyen komoly problémákkal küzd a játék PS4 és Xbox One verziója.

A CD Projekt Red egyelőre folytatja a javítási munkálatokat, melyek első részét a napokban kapja meg a játék. A következő nagyobb javítás februárban várható. Arról egyelőre nem tudni, hogy a játék mikor térhet vissza a PlayStation Áruházba.