A Rainbow Six: Siege második évadában új operátorok is érkeznek

Új infók érkeztek a Rainbow Six Siege új évadáról.

Miután felbukkantak a Rainbow Six siege 2. Évados season passok a PSN-en és Xbox Live-on, az Ubisoft hivatalos közleményben tudatott velünk egyéb információkat is a 2. Évről.

Először is, nyolc új operátor érkezik Spanyolországból, Hong Kongból, Lengyelországból és Dél-Koreából. Ezen kívül jön még négy új pálya is, így az ideihez hasonló formátumot kapunk a második évvel is.

A tartalmak megjelenési időpontját még nem tudjuk, de az első eresztés február-április körül érkezhet, ahogy az alábbi tervezeten is látszik.

rainbow_six_siege_year_2_roadmap_1

Az idei év összes karakterét feloldhatjuk majd a Legacy Operator Bundle nevezetű csomaggal, melynek ára 2400 R6 Credit lesz. Az új játékosoknak két lehetőségük lesz a vásárlásra.

Az első a Year 2 Gold Edition nevű kiadás, ami tartalmazza a teljes játékot, és a Year 2 Season Pass-t is. A második a Complete Edition, ami tartalmaz mindent a Year 2 Gold Editionből, de jár hozzá még a Legacy Operator Bundle is. Tehát konkrétan azt kapod, ami a csomag neve is: a teljes tartalmat.

rainbow_six_siege_year_2_gold_edition_contents_1 rainbow_six_siege_complete_edition_contents_1

Az új szezon tartalmának megjelenéséről először a február 3-5-ig tartó Rainbow Six Invitational versenyen számol be az Ubisoft.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük