Borderlands 3 mikrotranzakció

Kinézeteket és kozmetikai dolgokat lehet majd venni valódi pénzért a Borderlands 3-ban

Bár a Gearbox vezérigazgatója azt mondta, a Borderlands 3-ban nem lesz mikrotranzakció, most kiderült, hogy kinézeteket azért vehetünk valódi pénzért.

Borderlands 3 mikrotranzakció

Pitchford egy kicsit elhamarkodottan menőzött a tegnapi játékmenet bemutató során, hogy ők bizony nem fognak az „ócska free-to-play” eszközökhöz nyúlni.

Mint kiderült, a Borderlands 3-ban lesznek kinézetek a karakterekhez, járművekhez és még fegyverekhez is, amiket valódi pénzért (is?) megvásárolhatunk. Paul Sage kreatív igazgató viszont biztosított mindenkit, hogy olyan tárgyat nem vehetünk, amivel előnyhöz juthatunk a játékban.

Persze Pitchford sem hülye, biztos tudta, hogy lesznek dolgok, amiket valódi pénzért fognak árulni, úgyhogy valószínűleg a hírhedt és közutálatnak örvendő mikrotranzakciós megoldásokra gondolt, amikor azt, mondta „ilyen baromságok nem lesznek a játékukban.”

Kicsit jobban is megfogalmazhatta volna, hogy mire gondol, mert jelenleg úgy néz ki, hogy a szeptemberben érkező Borderlands 3 a Borderlands 2 hagyományait követi, és kis add-onok százai lesznek elérhetők párszáz forintokért.

A Gearbox a mai nehéz időkben fontosnak tartotta megjegyezni, hogy ők nem követik az EA által kedvelt game-as-a-service módszert, és a Borderlands 3 akár offline is játszható lesz.

A Borderlands 3 szeptember 13-án jelenik meg PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük