Borderlands 3 Children of the Vault

Borderlands 3 játékmenet videón a fegyverek, járművek, küldetések

A tegnapi Borderlands 3 játékmenet bemutató után megérkeztek a videók a videomegosztó portálokra is.

Borderlands 3 Children of the Vault

A Gearbox Software tegnap mutatta be részletesebben, mire is számíthatunk a Borderlands 3-ban. A bemutató során bepillantást kaphattunk az új közösségi helybe, ahová küldetések közt térhetünk vissza, hallhattunk egy kicsit a történetről és persze temérdek, kaotikus mészárlást is láthattunk.

A videóban egy Amara névre keresztelt, Siren karakterosztállyal játszanak.

Claptrap és a Vault Gyermekei

A demóban Amara először a Quick Change Station-t használta, ahol a karakter kinézetét változtathatjuk majd meg. Cserélhetünk fejet, kinézeteket, színeket, emótokat és ECHO kinézeteket. Itt oszthatjuk újra a képességpontokat is.

A Borderlands 3 egy gyors bevezetőküldetéssel indít, amelyben Claptrap csatlakozik hozzánk, és ahogy már megszokhattuk, ezúttal is sok vicces percet okoz majd.

Claptrap elmondása alapján egy új csoport, a Children of the Vault elég sok problémát okoz. Lilith és a Crimson Raiderek új Vault Huntereket toboroz, hogy utánajárjanak a csoportnak és híreket hozzanak a vezetőről.

Claptrap ezután egy „lopakodós” küldetés végén kerül összetűzésbe Shivvel, a csoport helyi Propaganda Központjának vezére.

Fegyverek és az új Sanctuary

A továbbiakban az mutatták be, hogyan fűszerezhetjük a mozgást sprinteléssel, becsúszással és épületekre való felkapaszkodással.

A fegyverek ezentúl másodlagos tüzeléssel bírnak majd. Az egyik példában egy Vladof pisztolyt mutattak be, amely félautomatán tüzelt, majd átváltottak mikro-rakétákra.

Lesznek olyan elementális sebzést okozó fegyverek, melyekkel az elemek közt válthatunk, vagy olyan nehézfegyverek, amelyeknél váltogathatunk minigun vagy gránávető mód közt.

Végül megnézhetjük a Sanctuary 3-at, ami egy űrhajó. Nem csak szállításra alkalmas, de afféle bázisként is üzemel.

A Borderlands 3 szeptember 13-án jelenik meg PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük