Call of Duty: Black Ops 4

Megvannak a Call of Duty: Black Ops 4 béta és a Blackout béta időpontjai

Az Activision és a Treyarch bejelentette, mikor próbálhatjuk ki a Call of Duty: Black Ops 4 multiplayer és a battle royale játékmódot nyújtó Blackout bétákat.

A bétát augusztus 3-án nyitja a PlayStation 4, melyet nem sokkal később a PC-s és Xbox One verziók követnek. A PC-s béta kizárólag a Battle.net-en játszható majd.

A konzolos bétával csak azok játszhatnak, akiknek privát béta kulcsuk van, melyet az előrendeléssel kaptak meg az üzletektől. A digitális előrendelők automatikusan hozzáférést kapnak.

A PC játékosok a Battle.net fiókjukon keresztül csatlakozhatnak a bétához, plusz akik a Battle.net-en rendelték elő a játékot, egy teljes nappal tovább játszhatnak.

A Call of Duty: Black Ops 4 multiplayer béta időpontjai

  • PlayStation 4 (Kezdete: augusztus 3. 19:00 – Vége: augusztus 6. 19:00)
  • PlayStation 4 és Xbox One (Kezdete: augusztus 10. 19:00 – Vége: augusztus 13. 19:00)
  • PC Béta Korai Hozzáférés (Kezdete: augusztus 10. 19:00) 
  • PC Nyílt Béta (Kezdete: augusztus 11. 19:00 – Vége: augusztus 13. 19:00)

A többjátékos privát bétában a játékosok hat pályán küzdhetnek majd, és a két visszatérő Nomad és Prophet specialisteken kívül kipróbálható lesz az új specialist is.

A Team Deathmatch, Domination, Hardpoint és a Search & Destroy játékmódokon kívül a teljesen új Control is játszható lesz.

A Controlban a csapatok felváltva támadnak és védekeznek. Mindkét csapatnak korlátozott számú élete van, és három meccsből a legtöbbet nyerő csapaté a dicsőség.

Szeptemberben lesz egy második körös béta is, amiben a Black Ops 4 battle royale élményt lehet majd megtapasztalni.

A Call of Duty: Black Ops 4 október 12-én jelenik meg.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük