A Ghost Recon: Wildlands is loot boxokat kap

Loot Boxok kerülnek a Ghost Reconba is.

A Ghost Recon: Wildlands hamarosan úgy nevezett Battle Crates ládákat kap, melyek más játékok véletlenszerű tárgyakat tartalmazó loot boxainak felelnek meg.

A Battle Crates-ek a hónap vége felé kerülnek a játékba az Extended Ops frissítéssel együtt. A ládák a fent leírtak alapján véletlenszerű kozmetikai tárgyakat rejtenek majd.

A ládák a játékból elérhető áruházakból vásárolhatóak meg 400 Creditért és mindegyik három olyan tárgyat rejt, melyek még nincsenek a birtokodban, szóval nem lehet a tárgyakból duplát nyitni. Az Extended Ops frissítés életbe lépésekor minden játékos kap majd két ingyen ládát, melyeket az Ubisoft Club-ban kaparintható meg.

Kétféle láda kerül majd a játékba. A Spec Ops egyjátékos és co-op tárgyakat rejt, míg a Ghost War Crateben PvP játékmódban érvényesíthető cuccokat találhatunk.

Az Ubisoft elmondása alapján a ládákban nem találhatunk olyan majd olyan tárgyakat, melyek hatással vannak a játékos haladására, fejlődésére, vagy amelyek bármilyen formában kihatással vannak a játékmenetre. Összesen nagyjából 200 tárgyról van szó, melyek lehetnek Rare, Epic vagy Legendary ritkaságúak.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük