star-wars-battlefront-2

Nem lesz a Battlefront 2-höz Season Pass, helyette „valami mást” tervez a DICE

A DICE nem tervez Season Pass-t a Battlefield 2-höz.

star-wars-battlefront-2

A Star Wars: Battlefront 2 a múlt hétvégi Star Wars Ünnepély keretein belül került bemutatásra, és bár a hivatalos trailer elég rövidke volt, a DICE megosztott néhány részletet a játékról.

Meséltek a megjelenés utáni támogatottságról is, ami az eredeti rész rajongóinak nagyon jó hír lehet. A fejlesztő megerősítette, hogy a Battlefront 2 nem kap Season Pass opciót. Ez nem azt jelenti, hogy a játékhoz nem készül további tartalom a későbbiekben, de hogy pontosan hogyan lesz ez megoldva, arról pontos infót nem tudtunk meg.

„Mikor visszagondoltunk arra, hogyan fejlődött a Battlefront a DLC-kel, és minden tartalommal, rájöttünk, hogy egy ilyen játékhoz nem a legjobb megoldás a Season Pass. Inkább valami sokkal jobbal kell előállnunk,” mondta Bernd Diemer, a DICE kreatív igazgatója.

Diemer azt is hozzátette, hogy a csapat nem szeretné megosztani a közösséget, és hogy a megjelenési után érkező tartalmakról szóló részleteket később osztják meg. „[..] olyas valamivel készülünk, ami hosszabb játékidőt nyújt, és egy egységesebb közösség részeként élhessétek át a játékot.”

A Star Wars: Battlefront 2 november 17-én érkezik PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokon.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük