Warcraft 3: Reforged

Borzalmasra sikerült a Warcraft 3: Reforged megjelenés

Nem csak, hogy nem azt kapták a Warcraft 3: Reforged játékosok, amire számítottak, de még a régi Warcraft 3 felhasználók is szívnak miatta.

Warcraft 3: Reforged
Rossz fogadtatást kapott a Warcraft 3: Reforged a Warcraft közösségtől, még azoktól is, akik nem is játszanak vele.

Keményen megizzasztja a Blizzardot a kedden elérhetővé vált RTS felújított változata, ugyanis a Blizzard saját fórumai, illetve a subreddit is tele van negatív visszajelzésekkel és panaszokkal – a felhasználók úgy érzik, átverték őket.

Ezeknek egyik fő oka, hogy a játék minősége meg sem közelíti azt, amit a Blizzard a Blizzcon 2018-on bemutatott. Bár a megjelent játék nagyobb felbontású anyaggal és felújított modellekkel dolgozik, az összkép nagyban elmarad attól, amit elsőre mutattak nekünk.

A nyitóvideó teljesen felújított CGI, de a játék többi részében látható átvezető jelenetek nem kapták meg ugyanezt a bánásmódot. Utóbbiak épphogy csak jobban néznek ki az eredeti változatnál, de a Blizzcon 2018-on látott bemutatóhoz köze sincs.

Az alábbi videóban egymás mellett láthatjátok a két változatot. 

A játékosok számára azonban van egy másik súlyos – ha nem a legsúlyosabb – probléma is. Az eredeti változathoz készül egyedi kampányok nem használhatóak a Reforgeddal, valamint ehhez nem is gyárthatóak azok le. Olyan, régóta sikeres dolgok, mint a klán támogatás, vagy kompetitív játékmód sem érhető el. Ezek hiánya már csak azért is bosszantó, mert a Blizzard az eredeti Warcraft 3-hoz hozzáadta 2018-ban, amikor a játék felkerült a Battle.net-re.

Mindezek felett a Reforged és a klasszikus változatokban is ugyanezek a korlátok vannak, így számos olyan, a közösség által gyártott, tartalom lett használhatatlan, ami évek munkáját fedi le. Így azok a Warcraft 3 játékosok is jól megszívták, akik nem is játszanak a Reforgeddal.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük