conan exiles

Hatalmas instenségekkel zúzhatod szét az ellenfelet a Conan Exilesban

A Conan Exiles két héten belül elérhető lesz korai hozzáférésben a Steamen, és a Funcom most új trailert és további részleteket közölt a játékról.

A játékban a játékosok egy kitaszított elítéltet alakítanak, akit a sivatagba száműztek. Maga Conan szabadít meg a béklyóktól, azonban vele nem kalandozhatsz együtt. Magadnak kell túlélned a sivár vidéken.

A játékos csuklóját egy kígyó karperec öleli át, mely azonnal megöli viselőjét, ha az át akar kelni a vidéket határoló, Cursewall névre keresztelt védőburkon. Azt nem tudjuk, ki helyezte ránk a karperecet, és hogy miért lettünk száműzve.

A felfedezések során, a játékosok más száműzöttbe botlanak majd, akikkel közösen átvészelhetik a vidék, és a többiek kegyetlenségét.

A fent látható új trailerben megnézhetetitek, hogyan győzedelmeskedhetnek a játékosok brutális harcok közepette. Mondjuk, gondolom erre számított mindenki egy barbár univerzumtól. A játékosok például félbahasíthatják egymást, vagy végignézhetik, ahogyan saját fejük elgurul a testüktől.

A kietlen vidéken a játékosok városokat és erődöket építhetnek, segédkezhetnek a település megóvásában is. Készíthetünk fegyvereket és páncélokat, isteneinknek szobrokat emelhetünk, akiknek áldozatokat mutathatunk be. Amennyiben sikerül eleget tennünk isteneink kívánalmainak, azokat meg is idézhetjük, akikkel egész városokat zúzhatunk szét.

Az istenségek elpusztítására is lesznek eszközök, illetve olyan szerverre is mehetünk, ahol az instenségek ki vannak kikapcsolva.

A játékban lehet majd helyi játékot is létrehozni, de persze játszhatunk online is hivatalos, vagy mások által hostolt szervereken is. Szerverek bérlésére is lesz lehetőség, melyben a PingPerfect lesz a Funcom partnere.

PC-n a Conan Exiles támogatja majd a modokat is, melyeket már a korai hozzáférésben is el lehet kezdeni gyártani.

Modok már az elérhető Unreal Engine szerkesztőn keresztül is készíthetők. Van lehetőség szörnyek és tárgyak készítésére, illetve a játékmenet megváltoztatására is.

A Conan Exiles január 31-től Korai Hozzáférésben elérhető a Steamen keresztül, míg Xbox one-ra tavasszal, PlayStation 4-re pedig később érkezik a teszt verzió.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük