dragon ball fighterZ

Megvan a Dragon Ball FighterZ nyílt bétának és megjelenésének időpontja

Sok új infót közölt a Namco a Dragon Ball FighterZ megjelenésével, a nyílt bétával, illetve az egyszemélyes és multiplayer résszel kapcsolatban.

dragon ball fighterZ

A Dragon Ball FighterZ a vártnál korábban, már január 26-án elérhető lesz PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra. A Namco ugyanerre a hónara nyílt béta tesztet is hirdetett.

A bejelentéssel együtt két új karakterről is lerántották a leplet, akik Nappa és Gunyi kapitány, akik elérhetőek lesznek az egyszemélyes és multiplayer részben is, mivel a link rendszer segítségével a játékosok különféle karakterek bőrébe bújhatnak.

A játék kampány módja három részből áll majd, melyek mindegyike különféle perspektívából és eltérő részletekkel mutatja be a történetet. Láthatjuk majd a történéseket a saiyanek, az ellenfelek, és az androidok szemszögéből is.

A multiplayer részben található Circle Match játékmódban akár nyolc játékos is egymásnak eshet, a World Match módban pedig lesz a verekedős játékokban megszokott Casual és Ranked lehetőség is.

Ezen kívül megtudtuk, hogy lesz season pass is a Dragon Ball FighterZ-hez, amivel nyolc további karakter érhető majd el. A digitális verziók előrendelésével garantált hozzáférést kapsz a januári bétához is (ami nyílt, szóval nem értem…)

A Dragon Ball FighterZ PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra érkezik január 26-án.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük