nintendo switch mario kart 8 deluxe

Új Mario Kart 8 Deluxe előzetes érkezett

A Nintendo további részleteket osztott meg a Mario Kart 8 Deluxe-ról, és egy előzetes is érkezett.

Az új karakterek közül a Splatoon 2-ből ismerhető Inklingek, új autók, játékmódok és fejlesztett látvány jellemzik a Mario Kart 8 Deluxe-ot.

A Wii U verzióból az összes karakter, pálya és kocsi benne lesz a Switch verzióban, illetve megkapjuk az összes eddigi DLC-t is.

Az öt új karakterrel együtt így a választható versenyző száma 42 lesz. Az új karaktere listája: Inkling Girl, Inkling Boy, King Boo, Dry Bones és Bowser Jr.

A Gold Mario azonban nem lesz azonnal elérhető, hanem feloldható karakterként „kapja az, aki elvégzi az összes 200cc-s kupát.”

Lesznek olyan új pályák is, melyeket a Splatoon ihletett, képességek, mellyel egyszerre két tárgyat is tarthatunk, illetve olyan visszatérő tárgyak, mint a tárgylopó Boo és az ugró Toll. Bekapcsolható lesz továbbá egy úgynevezett Okos Kormányzási lehetőség.

Átalakítják a Battle játékmódot, ami már játszható lesz helyben és online is a nyolc Battle pályán.

A Nintendo közzétette, milyen játékmódokat találhattok majd a Mario Kart 8 Deluxe-ban:

  • Renegade Roundup: A Mario Kart 8 Deluxe-ban debütáló játékmódban el kell fognunk a másikat és rácsok mögé juttatni, mielőtt az idő lejár. Az ellenfél csapatának menekülnie kell, és kiszabadítani a bebörtönzött csapattagokat.
  • Balloon Battle: Ebben a visszatérő játékmódnak a játékosok akkor kapnak pontot, ha kipukkantják az ellenfél autójának hátulján levő ballont.
  • Bob-omb Blast: Az eredetileg a Mario Kart: Double Dash!! játékban található játékmód Bob-omb-okat hajigálunk az ellenfelekre.
  • Coin Runners: A Battle pályákon zajló verseny során a játékosok megpróbálják a legtöbb pénzt összeszedni.
  • Shine Thief: Lopd el a Shine Sprite-ot, és próbáld megtartani, amíg 20-ig számolnak.

Ahogy korábban már megtudtuk, visszatér az osztott képernyő, és a Switched dokkolva használva ez négy játékost is támogat majd. A játékosok hordozható módban is játszhatják, és a Joy-con-okat elfordítva két játékos játszhat egymás ellen.

Ezen kívül a versenyeket online, és LAN multiplayer módban is játszhatjuk, összesen maximum 12-en. Két játékos egyszerre játszhat egyetlen Nintendo Switch rendszeren, ha LAN módot választanak.

A Mario Kart 8 Deluxe Nintendo 60 eurós áron jelenik meg Switch konzolra április 28-án digitálisan, és dobozos formában is.

Megjelenéskor elérhető lesz a Joy-Con kormány is.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük