Zseniális szalagcímmel promózza az EA a Battlefield: Hardline-t

Egyik szemem sír, a másik is… Ekkora vevőcsalógató szöveget még a világ nem látott. Ez egy olyan szint, aminek elérésére csak az EA képes. A Battlefield: Hardline, a negyedik résszel ellentétben, már a megjelenéskor működőképes lesz! Úristen, sosem tapasztalt feature!

Ian Milham, a Visceral Gamestől elmondta, hogy a Battlefield Hardline sokkal stabilabb lesz megjelenéskor, mint a Battlefield 4 volt. A kreatív igazgató azt is hozzátette, hogy a Visceral nagyon komolyan veszi, hogy „működő játékot szállítsanak le.” Inkább ne gondoljunk bele abba, hogy hova süllyedt a játékvilág, ha ezt előnyként kell megemlíteni.

A játék stabilitásáról Milham a következőket mondta:

„Az alapvető kérdés, ‘Működni fog a játék?’ erre a válaszom, igen, működni fog. Tulajdonképpen már a Battlefield 4 megjelenése előtt egy évvel megkezdődtek a munkálatok. Hosszú ideig dolgoztunk együtt a DICE csapatával. A játék mostanra egész jó állapotban van, és minden a helyére kerül. A Battlefield 4 néhány megoldása a mi munkánkat dicséri.” Nos, az biztos, ugyanis a Battlefield Hardline bétája utána én nem tudtam másra gondolni, mint hogy ez egy Battlefield 4 DLC. De nem…

„Túl vagyunk egy nagyon sikeres bétán, és lesz még egy utolsó béta minden platformon, amin megjelenik a játék. Nagyon komolyan vesszük, hogy működő játékot szállítsunk, úgyhogy igen, a játék működni fog.”

A Visceral mutatott már egy videót a Hotwire játékmódból, amire csak annyit lehet mondani: Need for Speed rakétavetőkkel.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük