Bloodborne

A 10 legjobb PlayStation 4 játék

A PlayStation 4 minden egyes kiadott játékkal elkápráztatja a tulajokat, és még néha a másik táborba tartozó játékosok is átvágynak az exkluzív címek láttán.

Nézzük, mely játékok tartoznak az élvonalba. Mely játékokért érdemes most PlayStation 4 tulajnak lenni? Ebben a listában megtaláljátok a legjobb játékokat, amiket mindenképp szerezzetek be, ha még nem tettétek.

A lista nem követ semmiféle sorrendet, és a tételekben egy hasonlóság van: mindegyik nagyon jó játék.

Horizon Zero Dawn

Aloy személyében a PlayStation újabb ikonikus figurát kapott. A Horizon Zero Dawn főhősnője olyan alakok mellé nőtt fel, mint például Nathan Drake. A játékban a múltat, és a jövőt ötvözve olyan élményt kapunk, amit sokáig nem fogunk elfelejteni. Robot dinók, kiváló harcrendszer, gyönyörű látvány, craft rendszer és csodás utazás. A Horzion Zero Dawn egy olyan játék, ami nem hiányozhat egy PlayStation játékos gépéről sem.

Ha kíváncsiak vagytok, mit gondoltunk a játékról, olvassátok el tesztünket.

Hasonló játékok: Tomb Raider (2013), Shadow of the Colossus, Uncharted

Nioh

A Nioh felüdülésként érkezett a hardcore játékosok számára. Az eddig főleg a Dark Souls és Bloodborne címek által betöltött kategóriába tökéletesen illeszkedik a japán alapokra építkező Nioh. Az elején sokak által csak japán Dark Souls-ként emlegetett játék hamar bebizonyította, hogy képes kilépni annak árnyékából és rengeteg újdonságot, illetve meglepetést tartogatott még a legedzettebb hardcore akció rpg játékosoknak is. Csodás pályatervezés, rengeteg tárgy, fejlesztés, nagyszerű bossok, és iszonyatosan sokszínű játékmenet jellemzi a Nioh-t.

Hasonló játékok: Dark Souls sorozat, Bloodborne, Ninja Gaiden

Resident Evil 7

Élvezd a Baker család vendégszeretetét a Resident Evil 7-ben, ami az eredeti játékok csökkenő sikerszériáját törte meg januárban egy nagyon sikeres megjelenéssel. A belső nézet nagyon jót tett a túlélő horrornak. A karakterek jól kidolgozottak, és kellően betegek, valamint megmaradt a korábbi játékokban is jelen levő groteszk humor is. Ha szeretted a Resident Evil sorozatot, az új rész nem hagy cserben, ha pedig nem, akkor pont azért próbáld ki, mert új megvilágításba helyezi az eddig ismert játékot.

Hasonló játékok: Outlast, Amnesia: The Dark Descent, Alien Isolation

The Witcher 3: Wild Hunt

Kardokkal, varázslatokkal, szörnyekkel és cselszövésekkel teli fantasy világ ez, amit Ríviai Geralt csizmájában kell bejárnod. Minden idők egyik legjobb RPG-je kiérdemelte a címet. Gyönyörű, nyílt világra, elhagyatott romokra, kietlen vidékekre, vagy épp zsúfolásig telt nagyvárosokra, kiváló történetmesélésre, és hosszan tartó csodás élményre számítson az, aki valamiért még mindig nem játszott a Witcher harmadik részével.

Hasonló játékok: Dragon Age: Inquisition, Final Fantasy XV, Middle-earth: Shadow of Mordor

Uncharted 4: A Thief’s End

A PlayStation egyik meghatározó figurája, Nathan Drake még egyszer utoljára visszatér az Uncharted 4: A Thief’S End-ben, hogy unalmas, hétköznapi életét egy csodálatos kalanddal szakítsa meg. A játék annyira tökéletesen van megírva, hogy azt még a legnagyobb hollywoodi forgatókönyvírók is megirigyelhetnék. Akció, dráma, kaland, elképesztően jó párbeszédek és szinkronizálás. A Thief’s End sosem válik unalmassá, valahogy mindig képes fenntartani az érdeklődésünket, amihez sokat ad a kiváló zene is.

Hasonló játék: The Last of Us

The Last of Us Remastered

Ez talán egy olyan játék, mint a Metallica Nothing Else Matters c. száma – ha nem szereted a metált, a számot akkor is ismered. Nem véletlenül van ez így, ugyanis a játék egy rengeteg csavarral megáldott csoda. A remastered verzió Joel és Ellie történetét szebb köntösbe helyezi, de a lényeg ugyanaz. Túlélni a posztapokaliptikus, kegyetlen világban. A történetmesélés páratlan, a két főhős közt egyre erősödő kötelék megvalósítása pedig hihetetlen. A játék egy olyan érzelmi hullámvasútba ültet, amiről nem lehet leszállni.

Hasonló játékok: Rise of the Tomb Raider, Uncharted 4: A Thief’s End

Bloodborne

„A játék, amiért érdemes PlayStation 4-et venni,” mesélték még megjelenés előtt. Megjelenés után pedig az a játék lett, amiért az emberek PlayStation 4-et vettek. Yharnam világában nehéz a vadászok élete. Még akkor is, ha edzett Dark Souls játékos vagy. A FromSoftware gyönyörű, sötét akció rpg-jében elképesztően nehéz boss harcok várnak, a pályatervezés párját ritkítja, a benne rejlő lények pedig még legrosszabb rémálmainkat is unikornisokkal teli tündérmesévé változtatja. Üdv egy elbűvölő világban, ahol megtudod, mi az a szenvedés.

Hasonló játékok: Dark Souls sorozat, Nioh, Lords of the Fallen

Life Is Strange

A Life Is Strange-ben egy túlérzékeny kamasz cipőjébe bújhatunk, mely során egy eltűnt lány történetét fedezzük fel, és arra is próbálunk rájönni, miért vannak látomásaink. Ja, amúgy vissza tudja forgatni az időt, hogy máshogy alakítsa a történéseket. A lényeg a történetben rejlik, próbáld ki az első részt, nem tudod majd abbahagyni. A történetmesélésnek itt sincs oka panaszra, az érzéseink jó nagy sokkokat fognak kapni az út során. A játék végére megtudjuk mekkora erőnk is van, és milyen hatásai lehetnek döntésinknek.

Hasonló játékok: The Walking Dead, The Wolf Among Us

Overwatch

Az Overwatch már a bejelentése óta egyre csak erősödik, és mára játékosok milliói játsszák minden nap a shootert. Többféle hőssel szállhatunk harcba az ellenséges csapattal szemben, amely során különféle taktikai megoldások révén kell győzedelmeskednünk. Az egyéni képességek is fontosak, de a kulcs a csapatmunkában, és a megfelelő hősök kiválasztásában rejlik. Meg abban, hogy elviseljük a Reinhardt mögött bújkáló Bastionokat.

Hasonló játékok: Team Fortress 2

Yakuza 0

A Yakuza 0 a Yakuza sorozatok előzményét meséli el, és úgy alakult, hogy bekerült a legjobb nyílt világú PlayStation 4 játékok közé. A japán alvilág legmocskosabb bugyraiba merülhetünk alá, ahol nyomozunk, és üzletet alapítunk, hogy megéljünk. A játékot Kiryu és Majima szemszögéből is játszhatjuk, akik teljesen más játékstílust képviselnek, és a harcokhoz való hozzáállásuk is különbözik. A játék nyitottsága és története tuti lenyűgöz majd, de a jakuza tetoválásra azért aludj egyet kettőt.

Hasonló játékok: Saints Row the Third, Grand Theft Auto

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük