A Blizzard bevallotta, hogy nem készült fel eléggé a Diablo 3 szerverek kapcsán

A Blizzard elnézést kért a Diablo 3 játékosoktól a játék megjelenésekor és utána történt szerver problémák miatt. A hibák nagy része már javításra került, de akadnak még problémák, amin folyamatosan dolgoznak, beleértve a késleltetett RMAH-t is.

Az igen agresszív törekvéseink ellenére, nem készültünk fel eléggé a játék indulására”, vallotta be a fejlesztőcsapat.

A Blizzard szerint a legtöbb bugot már javították, azonban folyamatosan nyomon követik a játékot, valamint a RMAH bevezetését is elhalasztották.

Sajnálatos módon, a csapatnak még mindig nem sikerült orvosolnia az Achievement problémákat. /ezt megerősíthetem – stickerey/

 1. Én azon lepődtem meg milyen hamar kivégezték az emberek. Meg akkor így mi fogja őket hosszútávon lekötni, a jobb cuccok szerzése?

  1. Nos, a diablo 2-t is játszák a mai napig. A jobb loot szerzés, mindig is központi témája volt a diablo sorozatnak, és most hogy van pénzes aukció, még egy lapáttal rádobtak.

   1. Na ja, de az kicsit szemétségnek tartom, hogy minden tranzakcióból levesz a Blizzard magának. Szerintem mivel ezt nem lehetett havidíjasra csinálni, így biztosítják a folyamatos pénz szerzést maguknak.

 2. Engem is inkább az lepett meg, hogy nagyon hamar végig vitték a történetet. Én Diabloval még nem játszottam, de a Torchlight nagyon tetszett, és van, hogy még ma is előveszem. A Diablo 3 béta videók alapján nem tetszett, de a végleges játék nagyon tetszik, ugyanúgy csak videók alapján:D

 3. hát, amilyen szar a drop level 60ig, bőven le fog kötni a hellen való item keresés, majd az inferno fokozat – én nem félek tőle, hogy egyhamar megunós lesz

   1. az nem kifejezés 😀 most vagyok Hell elején, de szánalom a rate, ha pedig jön egy rendes elit drop, potyognak a sárgák és kék, vlmi brutál fail random enchant-okat lehet látni az itemeken.
    Str + Int és hasonló finomságok, ha ez így megy Hell-nek további actjaiban és nem kezdenek el esni a tierek akkor nagyon mérges leszek, mert inferno előtt azért már bőven át kellesz menni 2-3x legalább Hell-en (ilyen kuka drop rate-el meg 4-5-6 is akár :s), hogy normális gear-je legyen a hősünknek. Majd kiderül.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük