A Resident Evil 6 három új játékmóddal bővül DLC formájában

A Capcom bejelentette, hogy három új játékmód érkezik a Resident Evil 6-hoz megjelenés utáni DLC formájában:

  • Survivors Mode: a játékosok ellenfélként térhetnek vissza, ha meghaltak és megtámadhatják az embereket. Két karakter megölése után pedig a játékosok emberként térhetnek vissza, és a talpon maradt játékos vagy csapat lesz a győztes.
  • Predator Mode: egy játékos átveszi az Ustanak szerepét, „egy félelmetes B.O.W.-ét”, akit a többi játékosnak kell legyőznie. Meg kell próbálniuk megölni az Ustanak-ot mielőtt lejár az idő, vagy legalább „túlélni a menet végéig.”
  • Siege Mode: két csapat szerepel (egy ember és egy ellenfél) és egyetlen egy gép által irányított karakter. Az ember csapatnak meg kell védenie az NPC-t míg a másik csapatnak meg kell ölnie. Ha az NPC életben van a kör végén, az emberi csapat nyer. 

Mind a három mód legfeljebb 6 játékost fog támogatni és a Mercenaries mód pályáin játszódnak majd. A Capcom szóvivője ezt mondta az IGN-nek: „A módok időleges Xbox 360 exklúzívak, jelenleg nem mondhatok semmit más platformokról.” A Resident Evil 6 október 2-án érkezik Xbox 360 és PS3 platformokra, Pc-re pedig egy későbbi idóponton.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük