A Square-Enix is szeretne pénzhez jutni a MOBA-ból

A zseniális J-RPG játékairól híres Square(-Enix) is fejest ugrik a MOBA őrületbe a Lord of Vermillion Arena című PvP játékukkal. Először is, a Lord of Vermillion Arena egy nagyon népszerű játék. Hogy sose hallottál róla? Nem kizárt, ugyanis csak Japánban népszerű. Ja, és gyűjtögetős kártyajáték az alapja. A játék lényege, hogy elpusztítsd az ellenség  szolgáit és varázsköveit. A kártyákon olyan ikonikus figurák kaptak helyet, akik Square Enix címekben szerepelnek, mint a Persona, BlazBlue vagy a Final Fantasy.

Ezen csavar egyet a MOBA műfaj és hét a hét ellen meccsek során, öt egyedi kategóriából idézett szörnyekkel kell küzdenünk, mint például vadállatok, démonok és élőholtak. A paklik és avatarok egyedivé varázsolhatók majd. A térképeken lesznek ágyús szörnyek és idézett minionok is, amik a tapasztalati pontok forrását jelentik.

A Lord of Vermillion Arena megjelenési ideje 2015-re van kitűzve, de lesz egy október 17-19-ig tartó rövid alpha teszt is, hogy megnézhessük, mit villantanak a srácok. A Square-Enix egyébként olyan 2000 teszterre fogja a szervereket optimalizálni, jelentkezni pedig a lova.jp címen lehet, ahol további infót és követelményeket olvashatunk. Ja, az egyik követelmény, hogy tudj japánul. Angol kliensről vagy egyáltalán honlapról egyelőre semmi hír.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük