DOTA PLUS

Megosztja a rajongótábort a Dota 2 új, fizetős szolgáltatása

A Valve új, előfizetéses szolgáltatást vezetett be az egyébként ingyenes játszható Dota 2-be.

DOTA PLUS

A Dota Plus valószínűleg durván megdobja majd a Dota 2 kozmetikai felszereléseiből befolyó bevételeket. A Dota Plus a játékosnak havi $3.99-ba kerül, amin lehet spórolni, amennyiben egyszerre 6, vagy 12 hónapra fizetsz elő.

Míg a Battle Pass – azon kívül, hogy segített a nagytornák megrendezésében – csak az év egy bizonyos szakaszaiban volt elérhető, a Dota Plus folyamatosan aktív, előfizetéses rendszer.

Amennyiben a szolgáltatás aktív, a játékosok új fizetőeszközhöz, úgynevezett Shardokhoz jutnak minden meccs után. Ezekkel szintet léphetnek hőseink és feloldhatunk különféle jutalmakat is.

„Mostantól minden egyes lejátszott meccs után a hősöd tapasztalati pontot szerez, amivel fejlődik majd,” magyarázza a Valve a Dota 2 honlapján.

„Ahogy fejlődik a hősöd, úgy oldasz majd fel hozzá különféle dolgokat. Minden szint után Shardokat kapsz, és minden szintlépéses kategória után új Hős párbeszéd oldódik el a Chat Wheelben.

Az első ilyet rögtön az első lejátszott meccsed után megkapod.”

Ezen felül új kihívásokat kapunk, és kapunk egy személyi segédet, ami a Plus Assistant nevet kapta.

A Plus Assistant meccsek millióit elemzi és segít eldönteni, hogy bizonyos pillanatokban mit kellene tenned. Olyasmi, mintha egy mindentudó asszisztensed segítené a játékod.

„A Plus Assistant valós idejű tárgy és képesség javaslatokat tesz, hogy képben tartson a legújabb trendeket illetően,” mondja a Valve.

„Legyen szó arról, hogy nem tudod, milyen hős illik legjobban a draftba, vagy el kéne döntened, milyen tárgyat vegyél a Blink Dagger után, az Assistant segít.”

Még ezeken felül a játékosok hozzáférhetnek számos elemzési eszközökhöz, grafikonokhoz is.

Természetesen a közösséget azonnal megosztotta a hír. Nem csak az a bajuk, hogy a fizetős játékosok előnyhöz jutnak, de az új challenge-k is elronthatnak nagyon sok meccset, mivel a játékosok csak azzal fognak törődni a csapat érdekeit teljesen kizárva.

 

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük