Nem javítja az első napos Mass Effect: Andromeda frissítés a hibás animációkat

A jelenleg is elérhető, és Origin Access-szel már 10 órás Mass Effect: Andromeda demóban elérhető változat lesz az, amit jó darabig látunk majd.

A Mass Effect: Andromeda még meg sem jelent, az anyag, amit az emberek gyűjtögetnek a demóból kicsit aggasztó.

Persze ettől még nem lesz rossz egy játék, de a fura animációk, és az élettelen arcvonások nem túl vonzóak, és úgy tűnik, ez egy darabig nem is fog változni.

Sokan remélték, hogy egy első napos frissítés majd megoldja ezeket a gondokat, de mint kiderült, ez nem tartozik a javításra kerülő dolgok közé.

Az tehát kiderült, hogy a jelenleg játszható verzióban már benne van a day 1 patch, tehát újabb frissítés csak megjelenés után lesz, valamikor később.

Az animációk javítását illetően sajnos nincsenek jó hírek. „A Day1 patch-ben? Nem, abban nem kerültek javításra ezek,” mesélte a vezető tervező. „Később érkeznek még frissítések, de hogy pontosan mit javítunk velük, még megbeszélést tárgyát képezik.”

Természetesen az összes animáció javítása, főleg a párbeszédek közben jelen levő robotarcokat, természetesen lehetetlen feladat, így valószínűleg csak a legsürgetőbb problémák kerülnek orvoslásra.

A Mass Effect Andromeda Európában csak az észak-amerikai debütálás után 2 nappal, március 23-án jelenik meg PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokon.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük