Az Assassin’s Creed 3 külön DLC fejlesztő csapatot kaphat

Egy kiszivárgott levél szerint az Ubisoft egy külön csapatot állít össze, melynek egyetlen dolga az Assassin’s Creed 3 letölthető tartalmainak fejlesztése lesz. Az üzenetet, amit a Kotaku-n el is olvashattok az Ubisoft küldte a Gamestop-nak, hogy gratuláljon az előrendelési kvóta eléréséhez, és felfedi a megjelenés utáni terveket.

Jelenleg egy kiegészítő fejlesztő csapat összeállításán dolgozunk, ami megjelenés utáni időszakos tartalmakat fejleszt majd, hogy folytathassuk azt az Év Játéka élményt, amit az Assassin’s Creed 3 fog nyújtani. Egy ilyen csapattal szeretnénk magasra rakni a mércét a minőségi DLC-k terén.

Ez alapján nyugodtan állíthatjuk, hogy a játék elég sok DLC-t fog kapni, bár egyelőre részletek nem láttak napvilágot. A levélben szó esik egy bizonyos Season Pass-ről is, amellyel hozzájuthatunk minden letölthető tartalomhoz, ilyen fajta szolgáltatást még nem láthattunk a sorozatban.

„Biztosan hallottak már a Season Pass koncepciójáról, nemsokára mi is fogadni fogjuk a saját előrendeléseinket. Szívesen vennénk segítségüket abban, hogy ez az információ eljuthasson a játékosokhoz és megtudják, hogy mennyire megéri a számukra, ha az Assassin’s Creed 3-at a Season Pass-el rendelik elő.”

A sorozat legújabb része október 31-én érkezik Xbox 360-ra, PS3-ra és PC-re, várható egy Wii U verzió is, de annak dátumát még homály fedi.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük