Diablo 3: Reaper of Souls 2.1 hamarosan a PTR-en – patch részletek

A 2.1.0 verziószámmal ellátott javítást a Blizzard „komolyabb patch”-ként írja le, ami több dolgot is ad az eddigi tartalomhoz. Ennek egyik főbb része a Diablo II-ből ismerős Ladder rendszer, ami itt a Seasons, azaz szezonok nevet kapta. Az elődhöz hasonlóan, egy új szezont kezdve a játékosok egy 1. szintű karakterrel lépnek a játékba és elérhetővé válnak bizonyos Season achievementek, a Conquestek. Ezen kívül exkluzív jutalmakat és egyedi Legendary tárgyakat is megkaparinthatunk. A ranglétrán nyomon is követhetjük saját, illetve a többiek eredményeit.

A másik nagyobb tartalom a Greater Rift lesz, melyet Greater Rift kulcsokkal érhetünk, amit a Nephalem Riftben tanyázó Rift Guardianokból lootolhatunk (őőő.. much rift)

A Greater Riftek amolyan verseny az idővel események lesznek. Minél több ellenfelet győzünk le, annál jobban töltődik a csík, amely ha megtelik, a következő és egyben nehezebb Riftre jutunk.

Végül, jön az új terület, a Cesspool. Ez már a Reaper of Souls megjelenésére volt időzítve, azonban nem készült el vele teljes mértékben a Blizzard, így most fogjuk csak megkapni.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük