Diablo 3: Reaper of Souls Előrendelési Bónuszok

A Blizzard közzétette, mit kaparinthatunk meg, ha előrendeljük a népszerű akció-RPG harmadik részének kiegészítőjét, a Diablo 3: Reaper of Souls-t.

Wings of Valor: Az egyik bónusz a játékban felhasználható, mellyel a Diablo 3 karakterünk egy Arkangyal szárnyait kapja meg.

Valla, the Demon Hunter: A második bónusz a Blizzard készülőben levő „MOBA”, vagy ahogy a fejlesztők nevezik, team brawler, játékához, a Heroes of the Storm-hoz használható fel. Ezzel megkapjuk a demon hunter karaktert.

A bónuszokat mindenki megkapja, aki 2014. március 31. 23:59 előtt előrendelte a kiegészítőt. Mindegy melyik változatot választjuk, a bónuszok érvényesek a sima digitális delux és sima, illetve a dobozos változatokra is. Aki a dobozos változatot rendelte elő, ne feledje el még a fenti időpont előtt regisztrálni a kulcsát, hogy megkapja a bónuszokat.

  • A Wings of Valor bónuszt automatikusan megkapják a karaktereink 2014. március 20-án.
  • Valla, the Demon Hunter a Heroes of the Storm hivatalos megjelenésekor kaparintható meg. A játék még fejlesztés alatt áll, és egyelőre nincs megjelenési időpontja.

Fontos megemlíteni, hogy a Diablo 3: Reaper of Souls előrendelése NEM garantálja a részvételt a Heroes of the Storm béta tesztelésében.

A Diablo 3: Reaper of Souls március 25-én jelenik, a bétáról készült beszámolónkat itt találjátok.