final fantasy 15

Final Fantasy 15 játékélményét szaggatások teszik kellemetlenné

Nézzétek meg, hogy bírja a PlayStation 4 és a PlayStation 4 Pro a Final Fantasy 15-öt.

Az Episode Duscae demó megjelenése óta a Final Fantasy 15 PlayStation 4-es és Xbox One-os teljesítménye sok vitának adott alapot. A játék nem nagyon képes a stabil 30fps megtartására, de sokan remélték, hogy a megjelenéskor ez orvoslásra kerül majd.

A fenti elemzésben az 1.02 verzió fut a PlayStation 4 és PlayStation 4 Pro konzolokon. Utóbbinál két grafikai beállítás is van. Az egyik stabil 30fps-t kínál, míg a másik magasabb felbontást és gazdagabb vizuális élményt.

A Pro verzióban azonban a tesztek komoly gondokat mutatnak. Ezek pont azok a gondok, amikkel a Bloodborne is küzdött. Az elemézésből az is kiderül, hogy a gondok még súlyosabbá válnak, ha a nagyobb felbontású, jobb grafikát választjuk.

A kép korántsem sima, továbbá még az 1080p felbontást nyújtó Lite beállításnál is jelentkezik a probléma, igaz, ott jóval ritkábban.

A tesztekből az derül ki, hogy jelenleg a legjobb Final Fantasy 15 játékélményt a PlayStation 4 Pro adja, Lite beállítással.

Az elemzés fura számomra, ugyanis megjelenés óta játszom a Final Fantasy 15-öt PlayStation 4 Pro-n, de teljesen sima a játékélmény. Ilyen szaggatós akadások nem jelentkeznek.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük