PlayStation 5 konzol

Bemutatták az első PS5 játékokat – itt a teljes lista

A Sony bemutatta a PlayStation 5 konzolra megjelenő első pár játékot

Tegnap este – egy halasztás után – a Sony végre leleplezte a PlayStation 5 konzolt és bemutatta az arra megjelenő első pár játékot, és mindegyiket láthattuk mozgás közben is.

A teljes bemutatót alább láthatjátok, de összeszedtük egyesével a játékokat és azok videóit is.

 

Sorrendben a következő PlayStation 5 játékokat mutatták be

Meglepő módon az első videó a Rockstar nagysikerű GTA 5 játéka volt, mely érkezik PlayStation 5-re is, valamikor 2021-ben.

Aztán jött a Miles Morales-es Spider-Man folytatása, ami már idén karácsonykor érkezik!

Harmadik a sorban a Polyphony Digital legújabb Gran Turismo 7 autóversenye, ami az egyik legnagyobb PlayStation klasszikus. Szokásos módon lenyűgözően néz ki.

Ratchet and Clank PlayStation 5

Visszatér a Ratchet and Clank is. A Ratchet and Clank: Rift Apart névre keresztelt folytatásban egy új karakter érkezik, de egyelőre többet nem tudni róla.

A Square Enix is bejelentkezett a lenyűgöző látványvilágú Project Athia videóval. A névből sajnos valószínűsíthető, hogy még annyira fejlesztés alatt áll, hogy a nevét se akarják elárulni, így örülhetünk, ha 2022-ben megjelenik.

A Stray egy nagyon érdekes, cyberpunk hatású macskás játék. Többet nem tudni, de jöjjön csak. Valamikor 2021-ben.

A Worldwide Studios csapat új játékát a Herman Hulst, a Guerrilla Gamestől jelentette be. A Returnal egy harmadik személyű lövölde.

A Little Big Planet közönségkedvenc karaktere a Sackboy: A Big Adventure főszereplője.

A Lucid autós aréna rombolásában nem csak kocsikban tudunk másokat szétzúzni, hanem futtában is szét kell rúgni a másik seggét. A Destruction AllStars egész érdekesnek ígérkezik.

Az Ember Lab mutatta be az egyik személyes kedvencemet, a Kena: Bridge of Spirits nevű harmadik személyű akciójátékot. Csodásan néz ki.

Dinós játék lesz a Goodbye Volcano High, mely 2021-re várható.

Visszatér Abe is az Oddworld: SoulStormban. Ehhez visztont még nincs megjelenési dátum.

Ghostwire Tokyo PlayStation 5

A természetfeletti thriller műfajban utazó Ghostwire Tokyo Japánban játszódik. A villámgyors, akciódús játékmenetből mindenki leszűrheti, mire számíthat 2021-ben.

A Gearbox szállítja a Godfall néven bemutatott akciójátékot, amelyből most új anyagot is láthattunk. Idén karácsonykor kiderül.

A Hyperlight Drifter újabb nagyon érdekes játéka, a Solar Ash Kingdom 2021-ben jön csak.

Hitman 3, igen! 2021. csak, de rögtön január. A Bérgyilkosok Világa trilógia zárásában Agent 47 Dubaiba utazik.

A PSVR játékból ismert kis cuki robotok visszatérnek az Astro’s Playroomban.

Több kedvencem is van, itt a másik. A Little Devil Inside egy csodás látványvilágú és hangulatú kalandjátéknak tűnik.

Jön a soronkövetkező NBA 2k21 is. Nagyon izzadós.

Az Octodad készítőjének újabb agymenését láthatjuk a Bug Snaxben, mely 2020-ban érkezik.

Mikor Shu Yoshida feltűnt, felcsillanhatott a Souls játékosok szeme, hiszen a sorozat szívének nagyon kedves és valószínűsíthető volt, hogyha lesz souls-like játék, akkor azt ő jelenti be. Így is lett – PlayStation 5-re is jön a stílus megteremtőjének számító Demon’s Souls.

A Deathloop az Arkane Studiostól érkezik majd. Rájuk jellemzően, a videóban időlassítós, háztetőről gyilkolós játékmenetet láthatunk.

Beteg, rémisztő és egyben lenyűgöző volt a Village horrorjáték trailere. De várjunk csak, a címből kiemelték a VIII betűket. Igen, jön a Resident Evil 8! Talán 2021-ben.

Torz városkép, hologram macska és lebegő asztronauta. Nem tudjuk, mi ez a Pragmata, de elég sok titkot rejthet. 2022. előtt azonban nem számíthatunk rá.

Horizon Forbidden West névene érkezik a Horizon Zero Dawn folytatása, és bámulatosan néz ki. Új lények, úszás, csodás világ. A PlayStation 4 sikerjátéka most sem hagy minket majd cserben.

… és a PlayStation 5 konzol

Nem semmi lista, ám a Sony dobott rajta még egyet és végre bemutatta, hogyan fog kinézni a PlayStation 5 konzol. Az egész fekete-fehér, egy kis kékkel megbolondítva. Két változat érkezik belőle egy, amiben van lemezmeghajtó, így képes a játékok fizikai példányainak futtatására, egy pedig olvasó nélkül, így csak digitálisan letöltött tartalmat tud futtatni. Tartozékként elérhető lesz még egy távirányító is.

Sony PlayStation 5 konzol

A DualSense nevű új kontrollerről áprilisban már lerántották a leplet. Haptikus visszajelzés, adaptív ravaszok, beépített mikrofon és egy új Create gomb – ezeket mind tudja.

Elkezdődött tehát az új konzolgenerációk bevezetése. Kövessétek figyelemmel a közösségi médiát, mert egyre több hír érkezik majd a PlayStation 5 konzolról.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük