Kelleni fog az Infinite Warfare lemez, hogy játszhassunk a Modern Warfare Remastereddel

Gondoltál már arra, milyen jó lenne megvenni az Infinite Warfare-t, hogy megkapd a Modern Warfare felújított változatát, aztán visszavinni a lemezt, hogy mégsem kell, de megtartani a Modern Warfare Remasteredet? 😉

Hát az Activision is, úgyhogy aki szeretne játszani a Modern Warfare Remastereddel, annak bizony be kell helyeznie az Infinite Warfare lemezt a meghajtóba, különben nem indul a Modern Warfare.

Az Activision közleménye szerint: „Ahhoz, hogy játszhass a Call of Duty: Modern Warfare Remastereddel, meg kell, hogy legyen a Call of  Duty: Inifinite Warfare is.”

Akik nem fizikai példányt vásárolnak, hanem a Steam felületén, digitálisan szerzik be a játékot, azoknak pedig egyetlen kód tartalmazza majd a COD: Infinite Warfare-t, és a COD: Modern Warfare Remasteredet is, szóval nem lehet az új COD-ot refundoltatni, és megtartani a Modern Warfare Remasteredet.

Az Infinite Warfare PC, PlayStation 4 és Xbox One platformon jelenik meg november 4-én. Azok a PlayStation 4 játékosok, akik előrendelték a játékot, már október 5-től játszhatnak a Modern Warfare Remastered kampánnyal.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük