A Windows 10 Áruházból vásárolt Call of Duty: Infinite Warfare játékosok nem játszhatnak a Steamesekkel

Nem ajánlatos a Windows 10 Áruházból megvásárolni az Activision legújabb shooterét, a Call of Duty: Infinite Warfare-t.

Persze mindenki azt csinál, amit akar, de azért jó, ha elolvassátok az Acitivision Ügyfélszolgálatának Windows 10-egy GYIK-ját, ugyanis elképesztő dologra lehetünk benne figyelmesek.

Amennyiben a Call of Duty: Infinite Warfare-t a Windows 10 Áruházon keresztül vásárlod meg, akkor csak azokkal a játékosokkal játszhatsz együtt, akik szintén onnan vették meg a játékot. Akik Steamen, kód formájában, vagy dobozosan jutottak hozzá a játékhoz, azokkal nem fog összedobni a játék. Ez a korlátozás a Call of Duty: Modern Warfare Remastered-et is érinti.

Le a kalappal a Microsoft bátorsága előtt, de nem ők a vezető játékpiaci platform, hanem a Steam. Nem a Steam játékosok fognak szenvedni, amiért nem dobja őket össze a Windows Áruházas játékosokkal, hanem fordítva. El sem tudom képzelni, hogy ki vásárolna így játékot a Windows Áruházból.

Ez még semmi, most jön a még viccesebb rész. A Windows 10 játékosok még az Xbox Live-osokkal sem játszhatnak együtt, így aztán tényleg, lövésem sincs, ki vásárolná meg a Call of Duty-t a Windows Áruházból. Microsoft, ez nem sikerült most.

 

 

 

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük