zelda amiibo

Mi az Amiibo és miket lehet velük feloldani a Zelda: Breath of the Wild-ban

Vegyél figurákat, scanneld be őket, és örülj a Zelda: Breath of the Wildban feloldható jutalmaknak

Az amiibo-k kis, Nintendos műanyagfigurák, amikkel különféle extrákat oldhatunk fel számos Nintendo játékban.

Bár a Zelda: Breath of the Wild támogatja a Nintendo elképesztően sikeres amiibo figuráit, a játék nem tolja ezt az infót annyira arcunkba. Az ezt engedélyező lehetőség ugyanis alapértelmezettként ki van kapcsolva.

Ez valószínűleg azért van, mert az amiibokkal elég jó kis játékban felhasználható jutalmakat kapunk, amik kisebb-nagyobb formában előnyhöz juttatnak minket.

Amennyiben ez nem zavar, úgy a következőképp kapcsolhatod be az amiibo elérést: a játékba belépve nyomd meg a start / + gombot, menj a system képernyőre és válaszd az [highlight color=#e70012 ]options[/highlight]-t. Itt rögtön az első beállítás módosításával aktiválhatod az amiibo-t.

Ezután az amiibo a rúnák sorában található majd – nyomd meg a felfelé nyilat a D-Pad-en, és a bombák, mágnes, stb. sorában megtalálod. Mikor kiválasztod az amiibo-t, egy kör jelenik meg a földön. Ott fog megjelenni a jutalom, úgyhogy ha lehet ne a hegyoldalban próbálkozz. Fontos, hogy az [highlight color=#e70012 ]amiibo-kat minden nap használhatod egyszer[/highlight], és minden egyes amiibo kompatibilis a játékkal, még azok is, amik nem Zeldásak.

Szóval nézzük, melyik amiibo mit ad a játékhoz:

zelda amiibo

Mit adnak az amiibo-k a Breath of the Wildba

Mindegyik amiibonak különféle hatása van

 • Breath of the Wild Archer Link:

Ritka íj típusú fegyvert dob, valamint kaját és egyéb nyersanyagot is..

 • Breath of the Wild Horse Rider Link:

Egyedi nyerget és kaját dob, valamint esély van nagyon jó fegyverre is.

 • Breath of the Wild Zelda:

Egy ládát dob, amiben a Hylian Shieldet találod. Ez egy igen ritka tárgy és a legjobb pajzs a játékban. Ezen kívül növényt is ad, ami főzéshez jó.

 • Breath of the Wild Guardian:

Ládát dob, amiben ritka fegyvert és tárgyakat találhatsz – esély van rá, hogy lesz benne ősi nyílvessző, amivel azonnal megölöd a Guardianokat. Kaját is ad.

 • Breath of the Wild Bokoblin:

Ládát dob, amiben nagyon erős, buzogány típusú fegyver lehet, és ad kaját is.

 • Super Smash Bros Link:

Az első alkalommal, mikor bescanneled megkapod Epona-t, Link lovát az Ocarina of Time-ból. További alkalmakkor kajákat ad, valamint ládát, amiben Linknek az a ruhája lehet, amit a Twilight Princessben hordott, illetve valamilyen fegyvert is kaphatsz.

 • Twilight Princess Wolf Link:

Ez az amiibo egy farkast ad, aki melléd szegődik és segít a harcokban. Azt, hogy mennyi szíve van a Wii U-s Twilight Princess HD-s mentésünk határozza meg.

 • 8-Bit Link:

A 30. évfordulós 8-bit Link amiibo néhány hordót tesz a játékba. Ezeket szétütve kajához és rupeehoz jutunk. Ládát is dob, amiben klasszikus Link ruhát és fegyvert találunk.

 • Ocarina of Time Link:

Talán az egyik legnépszerűbb amiibo, a játékban nyers húsokhoz és egy ládához juttat, amiben Ocarina of Time-os Link ruha, goron kard és más, alap fegyver lehet.

 • Wind Waker Link:

Ehhez a Smash Bros ‘Toon Link’, vagy a Wind Wakeres amiibo is működik. Mindkettő néhány halat dob, plusz egy ládát amiben Wind Waker páncélrészek, sea-breeze bumeráng, vagy más tárgy lehet.

 • Wind Waker Zelda:

A 30. évfordulós Wind Waker Zelda amiibo néhány növényt dob sütéshez, valamint egy pajzsot rejtő ládát is, ami ha szerencsés vagy, a Hero’s Shield a Wind Wakerből.

 • Smash Bros Zelda / Shiek:

Csak úgy, mint a Wind Waker Zelda, a Smash Bros. Zelda és Shiek amiibo is nyersanyagokhoz juttat, valamint egy ritka fegyvert rejtő ládát is ad. Amennyiben rád mosolyog a szerencse, lehet benne Shiek’s Mask páncél Shiekből, vagy a Twilight Bow Zeldából.

 • Smash Bros Ganondorf:

Ez csak néhány nyersanyagot ad sütéshez, valamint egy ládát, amiben ritka fegyver lehet. A legjobb, amit adhat a láda, az a sword of the six ages.

 • Minden nem Zeldás amiibo:

Minden olyan amiibo működik a játékban, ami nem Legend of Zeldas, de ezek nem meghatározott tárgyat, hanem véletlenszerű dolgokat adnak, mint például nyersanyagokat, kaját, tárgyakat, vagy ékköveket. Minden, a Nintendo által valaha kiadott amiibo működik a játékban.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük